Řešim dilema,mám kluka mám ho rada je celkem namakany dělá parkur. Ale skoro vůbec se mi nevěnuje. Čím dál víc si rozumím s jedním kamaradem je to úplný opak,je to sportovec strašně se mi venuje ikdyž jsme jen kamarádi např.vytahl mě na výlet na kole,na inlajny a dokonce mě naučil hrát tenis. Prostě si sním rozumím víc a víc a začíná mi být bližší a bližší. Vůbec nevím co ted dělat mám rada svýho kluka ale podvědomě mě pritahuje ten druhý a ke všemu sním jedu zítra na hokej na nějakou KHL sem se nechala přemluvit.
Sama jste si částečně odpověděla. Svého chlapce máte ráda, ale přitahuje Vás jiný. Když si s jiným rozumíte více a uvědomujete si to, pak se zachovejte férově a svému chlapci to řekněte na rovinu. Že si vztah představujete jinak a přitahuje Vás někdo jiný. Srovnejte si v hlavě, kterého chcete a buďte upřímná k sobě i k druhým...V životě se to prostě stává..
doplněno 27.04.14 20:42:
Důležité je, co si o tom myslíte Vy sama, ne Váš brácha. A pokud svého chlapce vidíte též jako troubu oproti tomu druhému, pak už jste se vlastně rozhodla...Je to Váš život a je jen na Vás, s kým chcete, nebo nechcete trávit svůj čas..
Ahoj. Teď prožíváš období výběru. To je v pořádku o tom to je. Že s někým chodíš teď, neznamená, že s ním musíš být napořád. Přitahuje Tě někdo jiný s kým Ti je dobře a kdo asi má zájem o Tebe. Proč jinak by se Ti tolik věnoval. Alespoň víš, co od vztahu chceš a co Ti vadí. Rozejít se s někým je náročné, ale fér pro vás oba. Jak zde již radili ostatní, buď upřímná hlavně sama k sobě... Přeji hodně štěstí v lásce a spoustu krásných chvil. M
Promiň, ale mě hlavně přijde jako blbost tahat se s jiným klukem, když máš svého. Zkus si s ním o tom nejdřív promluvit. Vztah k tomu druhému mi přijde jen jako touha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.