Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dilema s klukama

Od: terinka77 odpovědí: 5 změna:
Řešim dilema,mám kluka mám ho rada je celkem namakany dělá parkur.
Ale skoro vůbec se mi nevěnuje.
Čím dál víc si rozumím s jedním kamaradem je to úplný opak,je to sportovec strašně se mi venuje ikdyž jsme jen kamarádi např.vytahl mě na výlet na kole,na inlajny a dokonce mě naučil hrát tenis.
Prostě si sním rozumím víc a víc a začíná mi být bližší a bližší.
Vůbec nevím co ted dělat mám rada svýho kluka ale podvědomě mě pritahuje ten druhý a ke všemu sním jedu zítra na hokej na nějakou KHL sem se nechala přemluvit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

úplně normální. Vyber si toho, který tě chce víc. Sama vidíš, který to je.

hodnocení

0x

Sama jste si částečně odpověděla. Svého chlapce máte ráda, ale přitahuje Vás jiný. Když si s jiným rozumíte více a uvědomujete si to, pak se zachovejte férově a svému chlapci to řekněte na rovinu. Že si vztah představujete jinak a přitahuje Vás někdo jiný. Srovnejte si v hlavě, kterého chcete a buďte upřímná k sobě i k druhým...V životě se to prostě stává..

doplněno 27.04.14 20:42:

Důležité je, co si o tom myslíte Vy sama, ne Váš brácha. A pokud svého chlapce vidíte též jako troubu oproti tomu druhému, pak už jste se vlastně rozhodla...Je to Váš život a je jen na Vás, s kým chcete, nebo nechcete trávit svůj čas..

terinka77
hodnocení

ještě bych doplnila že ho zná i muj brácha. Je mu sice jen osm ale strašně si rozumí.

Když jsem ho pozvala k nám tak si rozuměl i s brachou,muj bracha má rad házenou a fotbal a oni si spolu hazí kopají atd...

Bracha mi pak pořád říká proč chodím s takovým troubou a ne s ním.

Já vím jemu jen osm ale ten jeho nazor mě dost zaráží.

miklous*
hodnocení

0x
Ahoj. Teď prožíváš období výběru. To je v pořádku o tom to je. Že s někým chodíš teď, neznamená, že s ním musíš být napořád.
Přitahuje Tě někdo jiný s kým Ti je dobře a kdo asi má zájem o Tebe. Proč jinak by se Ti tolik věnoval. Alespoň víš, co od vztahu chceš a co Ti vadí.
Rozejít se s někým je náročné, ale fér pro vás oba. Jak zde již radili ostatní, buď upřímná hlavně sama k sobě...
Přeji hodně štěstí v lásce a spoustu krásných chvil. ;) M

creativy*
hodnocení

0x

Promiň, ale mě hlavně přijde jako blbost tahat se s jiným klukem, když máš svého. Zkus si s ním o tom nejdřív promluvit. Vztah k tomu druhému mi přijde jen jako touha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]