Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Totalni vypadek pameti

Od: amadeus* odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

Vcera se mi prihodila takova nemila vec. Kdyz jsem odjizdel tesne pred pulnoci z kancelare, byl jsem hodne vycerpany. Nejspis jsem usnul v metru, ale nevim to jiste. Probral jsem az po druhe rano ve vstupni hale hotelu, kde jsem se ubytoval skoro pred rokem, kdyz jsem se stehoval do Londyna. Hotel je asi 5-10 minut pesky od stanice metra, ktera je v opacnem smeru, nez bydlim! Docela dlouho mi trvalo, nez jsem se dostal ze soku, jaky mi to zpusobilo. Vypil jsem si kafe v baru, ale pak se mlha zase vratila a dalsich par hodin mi opet chybi.

Domu jsem se dostal taxikem (ktery si taktez nepamatuji, ale mel jsem v kapse ucet). Doted me z toho mrazi v zadech. Pricitam to unave, protoze denne spim 4-5 hodin a tento tyden byl obzvlast hekticky. Nevzpominam si, ze bych pil nejaky alkohol, ale na druhou stranu se bojim, ze me nekdo zdrogoval. Penezenka, mobily, laptop, nic z toho se mi neztratilo. Dneska jsem radeji poradne odpocival, ale porad se citim fyzicky nejak divne.

Nez si zajdu k doktorovi, abych se zebe udelal blazna a simulanta, rad bych se zeptal, zda s tim ma nekdo zkusenost, nebo netusi, co se mohlo stat.

Ne, nezertuji.

Diky,

Amadeus

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Také zdravím. Může to být způsobeno nadměrným stresem, vyčerpáním, špatnou psychikou...Stává se to někdy lidem, kteří trpí depresemi, nebo hysterickými stavy..Neberete nějaké léky třeba v současné době? Spíte dostatečně, odpočíváte pravidelně alespoň trošku? V každém případě nečekejte, zda se to bude opakovat a nechte se vyšetřit. Je lepší mít jistotu, že to bylo jen ojedinělé, než podcenit závažnější problém. Do hlavy nikdo nikomu nevidí.

amadeus*
hodnocení

Jestli neco bytostne nesnasim, tak jsou to navstevy ordinaci doktoru a nemocnic, ale uz jen to, ze to zatim nikdo nezlehcuje a ja sam z toho mam jeste ted najezene chlupy, me presvedcilo, ze tam hned zitra rano zajdu.

Se stresem a vycerpanim jsem v poslednich dvou tydnech zapolil hodne. Z nedostatku casu a energie jsem dokonce vynechal treninky i posilovnu, coz se mi stava maximalne o dovolenych. Na druhou stranu spim docela pravidelne 4-5 hodin, coz neni zas tak malo. Dokonce i alkohol jsem v poslednich tydnech dost omezil. Deprese ani uzkostne stavy nemam a nic podobneho jsem na sobe nikdy driv nepozoroval.

Omlouvám se , ale dovoluji si nesouhlasit, 4-5 hodin spánku naprosto nestačí, minimum, co se doporučuje, je 6 hodin... Je to samozřejmě individuální záležitost, ale průměrná doba spánku, co doporučují psychiatři a neurologové je 6-9 hodin. Tudíž jste hodně pod normou, a to mohlo způsobit Vaše obtíže. Za sebe doporučuji toto nepodceňovat...

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jelikož se trošku známe, tedy přes poradnu, tak nemám důvod ti nevěřit. Jestli mohl mít někdo důvod ti něco podstrčit, to musíš vědět nejlíp sám. Ale příznaky tomu napovídají. Měl bys dojít k doktorovi a nechat si udělat rozbor krve. A to hned, dokud tam ta cizí látka ještě může být. A podle výsledku pak případně další vyšetření.

hodnocení

1x

Běžte k lékaři, nejspíš na neurologii, v žádném případě tuto epizodu nepodceňujte.

Nejspíš to způsobil nedostatek spánku a přepracování, je vidět že nic se nemá přehánět, že organizmus má své limity. Zdraví máme jen jedno...

figurek*
hodnocení

1x

Myslím že není důvod k panice. To jen velký mozek občas usíná dříve než malý a tato věc se běžně stává vojákům při dlouhém pochodu nebo malým dětem. Například moje neteř, když byla malá, normálně spávala při chůzi.

Ale v každém případě byste měl byste zvolnit tempo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]