Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění odpovědnosti z výkonu povolání

Od: jank* odpovědí: 1 změna:
Dobrý večer, potřeboval bych radu. Jsem 19 letý student co pracuje na poloviční úvazek v jedné firmě. Jenže moje práce je na úrovni laboratoře, takže drahé stroje apod. Např. tento měsíc se mě už po druhé podařilo poničit věci ( stojí po 3000 a je to ten druh laboratorních věcí, které musí splnovat určité přesnosti a jak se s tím jenom něco málo stane ( škrábne se to apod. Vím co si myslíte, ale u přesností jako např. 0.05 jednotek se to stane rychle ) tak se musí poslat do opravy. )A tohle je moje otázka : Co pro mě znamená tohle pojištění z odpovědnosti z výkonu povolání? Jakože jestli bych třeba ročně platil +- 1500kč a oni by mě zaplatili 90% ceny poškozené věci? Byly by ochotni platit co každé 2 měsíce nějaké ty opravy za 3 tisíce? A další otázka : co se rozumí limit plnění? jakože např. když mám limit plnění na 60 tisícech, tak to znamená, že zaplatí opravu z 90% věci do hodnoty těch 60 tisíc, nebo že třeba roční cena poškozených věcí nesmí přestoupit 60 tisíc?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Jděte na pojišťovnu, nebo si najděte podmínky té které. Každá se bude lišit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]