Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chodim darovat krevní plasmu a chtela bych se zeptat jestli by mohl chodit i muj přítel,kterého vyškrtli z darování krve.Před 7 lety bral drogy.Moc díky za odpoved.
wamp chtěla jen poukázat asi na to,že spousta mladých to bere jako výdělečnou činnost a chodí na plazmu za peníze.Taky znám pár takových,co si to hlídají a přesně v den kdy můžou jít znovu, hned ,,letí,,aby dostali 400,- Myslím si,že pro organismus to není moc dobré,ale ,,kdo chce kam...,,že? Já bych nešla ani za nic.Moje neteř-mladá,zdravá holka 20 let šla jednou a omdlela tam a bylo jí špatně celý den,takže to nebude jen tak.
taky bych řekl že ho z rizikové skupiny zpět nevezmou. A zeptal bych se přímo u nich. Názor růže mě celkem dostal to by za chvylku mohli taky zavřít nemocnice , darování at už plazmi nebo krve je důležité byt je to někde placená služba . Spoustě lidí ale stačí troška čaje a svačinka, v neposlední řadě den volna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.