Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení zboží do 14 dnů - musí být písemně?

Od: dejvi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chci u CZC vrátit osobně na pobočce mobilní telefon do 14 dnů. Stačí tam zajít a vrátit, nebo musím písemně doložit, že chci odstoupit od smlouvy? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Podívejte se na webové stránky Obchodní podmínky společnosti CZC.cz s.r.o. od 1.4.2014.

doplněno 02.06.14 11:43:

..nebo si zavolejte do prodejny o informace.

anonym0
hodnocení

0x

Kdyz jsem v CZC vracel neco ja, zasel jsem tam, vratil zbozi, vytiskli mi papir, ze jsem vratil zbozi, pak mi vratili penize. Nechteli po me nic pisemne, ani papiry o koupi, ale nakupoval jsem tam zbozi jako registrovany zakaznik.

buss
hodnocení

0x

Když jdete osobně tak proč písemně?

jmhad*
hodnocení

0x

Podle nového občanského zákoníku - Pokud bylo zboží objednáno distančně /internet/,je možné jej vrátit do 14 ti dnů s průvodním dopisem ve kterém se sdělí,že se odstupuje od smplouvy.Důvod není třeba uvádět.Nezáleží na tom,jak bylo zboží dodáno či bylo vyzvednuto na výdejně. Pokud bylo ale zboží na výdejně předvedeno a zákazník byl seznámen s obsluhou a je o tom doklad,jde o běžnou koupit a od smlouvy odstoupit nelze.

/makon@asociace-sos.cz/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]