Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod kvůli poradně!

Od: si* odpovědí: 11 změna:

Od přítele mi přišla dnes sms, že se semnou rozchází, že mi pošle věci poštou a že jsem to na poradně napsala dobře, že není můj přítel, ale jen známý. 3x jsem mu hned volala a psala 5 sms, že jsem tady nic nepsala a on mi napsal že nemá čas a už se 1/2 hod neozval. Je v práci, tak nevím jestli opravdu nemá čas nebo už mi nechce odepisovat a smazal si mě s mobilu. Kařdopádně ted nevím jak situaci řešit, náš vztah trvá, nebo trval 5 let a teď kvůli této stránce rozchod? Poraďte mi prosím, co ted dělat? :´( :´( Ještě mě napadla možnost zavolat do práce, nebo napsat jeho kamarádovi, aby mu zavolal.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

3x

Pokud vás viděl tady (a to by mě zajímalo, jak se sem dostal, spojil to s vámi apod.), tak si myslím, že pokud mu něco o něm bude vadit, tak to bude právě tato diskuze.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud se jedná skutečně o omyl, tak mu to vše napište mailem. Tam to snad můžete vysvětlit. Ale, jestli se chtěl rozejít, tak to udělá a toto byla jen záminka. Zdravím!

doplněno 26.04.14 13:54:

Vy jste tady opravdu nic nepsala? Nic jiného Vám po pěti letech vztahu neřekl? Byl to vůbec vztah nebo kamarádství? Byl to muž "normální" nebo deb*l? Chcete ten vztah zachraňovat nebo ne? Připadá Vám takový rozchod normální? No, patrně si odpovíte sama.

doplněno 26.04.14 14:14:

si nebo sim - tak se urazil. A je to deb*l. Jak jste s ním mohla vydržet pět let? Jak se choval?

Jako malé děcko? Jak řešil konflikty a problémy? Asi nijak. Je to celé podivné.

sim*
hodnocení

asi se chce rozejít a neví jak tak volí tuto variantu :(

ivik*

Nedoprošujte se, jestli se rozchází kvůli takové blbosti, tak asi za moc nestál...

si*
hodnocení

psala jsem příspěvek ohledně telefonu a aplikací od O2 a napsala tam že ho mám kupovaný od známého. Doopravdy je z aukra a od přítele jsem ho dostala k narozeninám. No nějak si spojil, že je jen můj známý a ne přítel tak mi pak psal hned tu sms, o které píši v dotazu.

iz*

Je přece logické, že se v internetu budete snažit o anonymitu, že radši použijete termíny či obraty, které nemohou směřovat ke konkrétní osobě. Neměl by Váš přítel spíše ocenit, že chráníte jeho soukromí? Já to vnímám jenom jako záminku...

doplněno 26.04.14 14:46:

Myslím si, že po pětiletém vztahu Vás přítel zná natolik dobře, aby věděl, co k němu cítíte.

Nemá třeba nějaký shon nebo stres v práci? Určitě bych mu to nevolala (zaměstnavatelé neradi vidí rozptylování od práce) a už vůbec bych nehledala nějakého prostředníka.

Dejte mu pár dnů čas a pak se mu ozvěte mimo pracovní dobu.

si*
hodnocení

bohužel si to vložil špatně a hned udělal závěr. Asi mu na mě moc nezáleží, jinak by to nikdy nenapsal.

hodnocení

1x

Máte pravdu, že mu na Vás nezáleží a dal Vám jasně najevo, že nechce nic řešit. On už má vyřešeno. Takže to respektujte a smiřte se s tím. Po 5ti letech vztahu je toto důvod od něho celkem ubohý. Podle mne jen čekal na příležitost...Jen vy dva víte, jaký byl váš vztah a jak moc jste si důvěřovali...Ale jestli se pro rozchod rozhodl, neuděláte s tím nic. Nevnucujte se mu.

hodnocení

0x

také mi to přijde jako záminka, aby se s vámi měl proč rozejít...

amadeus*
hodnocení

0x

Rekl rochod, tak rozchod. Zachovejte si dustojnost a prijmete veci tak jak jsou. Evidentne o pokracovani vztahu nestoji a i kdyz se budete ponizovat, nijak ho nepresvedcite.

hodnocení

0x

A nebo je jen uražený, že jste jej nazvala jinak, než kdo doopravdy je. Ono tohle asi může docela bolet, když do něčeho dáváte srdce a pak jste nazván "známým". I když by měl pochopit, že jste k tomu měla důvod a že na tom, jak jste jej nazvala na nějaké webové stránce, vůbec nezáleží. Kdyby to bylo před Vašimi přáteli, bylo by to už divné. Pokud to tak je, tak by měl rychle schladnout - nestane-li se tak, přikláním se k názoru dalších přispěvovatelů, že to byla jen záminka a v tom případě nestojí za Vaši pozornost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]