Nejste přihlášen/a.
Ahoj seznámím vás krátce se svou situací. Pul roku sem randil s kamaradkou a opravdu ikdyž sme spolu nechodili, cítili sme lásku. Poslední dva měsíce, ale mi z jejích slov či psaní přišlo, jako bych jí zatěžoval, kdy sem jí někam pozval nemám čas, nepujdu a já to začal bra, že zájem nemá a ztratila zájem. Proto když sem minulý týden potkal jednu holinu co sme se před pul rokem seznamili a do te doby se neviděli. Zjistil sem, e má o mě zájem a začali sme spolu chodit, ale já k ní nic necítím, beru ji jako kamarádku. Ta druhá, mi dneska napsala sms, jak se mám, co dělám atd. když sem jí napsal, že sem ve vztahu. Napsala, ty s někým chodíš? to je škoda a už nereaguje a popravdě svou současnou přítrlkyni mám rád, ale cítím, že to není ono. zatím co do é druhé holčiny sem poád zamilovaný. Co byste dělali na mém místě, je nějaká šance dát vše na pravou míru nebo to, že sme se nepochopili, bude brát jako zradu. Děkuju
Ukonči vztah se slečnou, ke které nic necítíš - ty z toho nic mít nebudeš a ji bys jen zraňoval.
Pokud něco cítíš k té druhé, upřímně a popravdě jí to řekni, včetně toho, k jakému nedorozumění z tvé strany došlo, co a jak se stalo a proč. jak jsi sám říkal, mohla by to brát jako zradu, nebo všelijak. Když k ní budeš upřímný, jistě to ocení a navíc nebude mít prostor domýšlet si dramata, ke kterým ani nedošlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.