Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte od kolika let si můžu dát v nějaké čajovně vodní dýmku? Slyšel jsem že když tam přijdu s někým komu je víc jak 18 let tak mi jí taky dají.
Není to spíše tak, že vodní dýmku objedná ten starší a obsluha se pak tváří, že nic nevidí? Ale ani tak se mi to nejeví příliš pravděpodobné - u vodní dýmky se přece jen stráví nějaká doba, během níž může přijít kontrola. Prodej v trafice je oproti tomu téměř nepostižitelný, kontrola by musela prodavače "chytit za ruku"...
vodní dýmka hoří půl až tři čtvrtě hodiny a jedno zapálení stojí přibližně 60-100 KČ. Některé vodní dýmky mají dvě troubele, takže jednu dýmku kouří dva. Jestli přijdeš s někým starším, pak vám ji dají určitě. Jestli ti tedy není dvanáct.
Ale není to zase takový exotický zázrak, jak si možná myslíš. Radím : Kup si raději cigarety.
FIGURKU, to snad ne. Doporucovat misto vodni dymky cigarety? probuh...
Koureni vodni dymky je urcity relax, pohoda. Neznam moc lidi co kouri dymku pul hodiny, spise hodinu a kdyz se dobre dari tak i hodka a pul neni problem. Kazdopadne na to se tazatelka neptala.
K otazce zalezi na obsluze. Nekdy dymku daji i mladsim, nekdy ne. Dle zakona ovsem nesmi. Praxe je vec jina.
Já třeba vodnici doporučuji z vlastní zkušenosti ikdyž jsem absolutní nekuřák a odpůrce kouření cigaret vůbec. Při vodní dýmce si můžeš popovídat s přáteli, popřemýšlet o životě a vychutnat si exotický zážitek. Jinak vodnici ti prodají v některých čajovnách od 15, ale musíš říct, že chceš Shizao kamínky. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.