Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji přibrat na váze

Od: wlw odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestly by mi někdo poradil jak mám přibrat na váze je mi 18 měřím 180 cm a vážím jen 62 kg chtěl bych přibrat alespom 15 kg díky váze mám problémi sbolestí kostí kloubů a svalů

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym0
hodnocení

0x

Jist, nic jineho nepomuze. Zacnete pomalu pridavat na porcich a jezte alespon 5x denne. Pripravte se na to, ze to bude stat penize a jidlem stravite dost casu. Pokud vam to prace/skola/cas neumozni je to problem. Prvnich par tydnu to bude psychicky/fyzicky boj do sebe nacpat mnozstvi jidla na ktere nejste zvykly, ale pokud si zvyknete, priberete treba za mesic par kg.

wlw
hodnocení

děkuji za radu snažím se jíst co nejvíce ale moc toho nesním sním 3 knedlíky a mám dost , někde sem četl že pomůžou ovesné vločky je to pravda?

anonym0

Moje doporuceni je. Vyhradte si treba 2-3 dny a najdete si na internetu kolik potrebujete za den optimalne prijmout sacharidu, bilkovin a tuku. Udavaji se hodnoty pro cilovou vahu, ale jsou ruzne pro to, kdyz chce clovek zhubnout nebo drzet si vahu nebo pribrat. Rozdil hodnot pro hubnuti nebo pribirani je treba az dvojnasobny, takze pozor. Pak si najdete "kaloricke tabulky potravin" a udelejte si zakladni vypocty, kolik ceho musite snist pro denni prijem sacharidu, bilkovin a tuku. Tohle je uplny zaklad. Mozna vas prekvapi, kolik toho budete muset snist, ale dozvite se zakladni veci a principy. Ovesne vlocky jsou dobre k snidani, daji vam hodne sacharidu do zacatku dne.

wlw
hodnocení

děkuji za odpověd určitě vačí radu využiju :)

sara111*
hodnocení

0x

zacist jist u McDonalds :) to pomohlo me pribrat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]