Nejste přihlášen/a.
Zdravím, znáte Interpals? Zjednodušeně, je to síť kde si píší lidé z celého světa pro zdokonalení cizí řeči. Nedávno jsem se zaregistroval (jsem ne zrovna nejhezčí kluk), napsal hromadě lidem a odpovědělo tak 5%. Sám nenapsal nikdo. Kluk mi neodpověděl žádný, jenom holky a pouze odsekly odpovědi na moje otázky. Psal jsem srozumitelně, správně napsané dopisy, většinou lidem se stejnými zájmy, nebo těm, kteři se chtěli učit češtinu, postupně odpadávali až nakonec neodepisovali. Mám mladší sestru (docela hezká), angličtinu má o dost horší. Stejný rodný jazyk, 3 obyčejné fotky stejně jako já, zájem o angličtinu (stejně jako já). Během prvního týdne od registrace ji napsalo asi 20 lidí, ted nevím přesně ale tipuju tak 18 kluků, možná 2 baby. Tak mi došlo, že to funguje spíš jako seznamka pro zoufalé chlapce co si hledají přítelkyně. Chtěl bych založit profil pěkné češky co se učí anglicky a potřebuje pomoct z češtinou. Kde bych mohl sehnat fotky? Dávat tam cizí bez vědomí toho člověka asi není nejrozumnější. Není tu nějaká ochotná pěkná mladá žena, které by to nevadilo? Můžete to brat jako vtip, ale kdyby náhodou...
Netušil jsem, že pro výuku jazyka je důležité, jestli vypadám jako neodolatelná sexbomba, nebo jako Qasimódo . Ale myslím, že nezájem ostatních o Vaší osobu bude v něčem jiném. Zkuste se nad sebou kriticky zamyslet, čím všechny postupně odrazujete, vzhled to asi nebude.
Že Vám sestra nedovolí použít její fotky se jí nedivím a kdyby se někdo, kdo Vám svoje fotky svěří přece jen našel, byl by padlý na hlavu. A pozor, použití cizích fotek bez souhlasu dotyčného je trestné! A že se na to přijde se spolehněte.
Nicméně jednu svou starší fotku (2004) Vám bez nároku na odměnu posílám. Máte můj souhlas jí při výuce angličtiny použít . Určitě budete mít úspěch.
Parada. Zase jeden oblicej k nicku! Take jsem si dal svoji fotku. Kdyz uz radim, tak at alespon lidi vidi, ze se za rady nestydim a ani se neshovavam
Teda Magdone, Ty jsi ale pěkný kluk! Přesně takhle jsem si Tě představovala /jenom bez vousů/.
S takovou fotkou půjde ta angličtina určitě úplně sama. Jen se divím, že dotyčný nehodlá použít svoji, ale chce se za někoho schovávat. Každý jsme přece nějaký.
A je prima, že se dokážeš odhalit. Já bych asi takovou odvahu neměla. Možná tak před 30 lety - viz můj avatar. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.