Nejste přihlášen/a.
Trpím anorexií, a kvůli podvýživě mám totálně atrofované svaly, osteoporózu a mám také podezření na metabolický rozvrat. Psychiatra mám a docháním k němu 2x týdně, na gastro chodím (tam mi udělají maximálně endoskopii a sono a řeknou že trávící trakt mám OK), ortopeda mám (ten mi maximálně řekne, že mám cvičit, aniž by mi třeba změřil hustotu kostí), ale nikdo z nich se nemá k tomu nějak řešit nebo alespoň otestovat vážnost výše zmíněných problémů - kam by bylo nejlepší s tímto jít, kdo to řeší? Internista, nebo tak někdo?
Nikdo řešení nemá, protože jediné řešení je ve vás. Musíte najít pomoc a sílu jen v sobě. Ostatní mají jen řeči, mohou vás nasměrovat a pomoci vám, ale uskutečnit změnu můžete jen vy. Vy sama. Tohle si musíte uvědomit, tohle musíte vědět. Za svůj život si zodpovídá každý sám. S tím nic neuděláte, to nezměníte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.