Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování v Lednici

Od: jarm® odpovědí: 2 změna:

Žádám o doporučení nějakého penzionu přímo v Lednici s vl. sociálním zařízením a kuchyňkou pro dvě osoby - seniory. Marně hledám, buď tam není kuchyňka , je společné sociální zařízení nebo vzdálenost od Lednice je min. 5 km. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Nemohu doporučit, protože jsem tam nebyla. Ale toto ubytování jsem našla přes stránky úřadu v Lednici. A vypadá to velice dobře, snad by to splňovalo i Vaše podmínky, nedokáži posoudit cenově? *hej* cerny-jezdec.cz/...

doplněno 04.05.09 09:47:

A vůbec - zkuste se podívat i na ostatní nabídky včetně soukromých ubytovatelů - našla jsem tam i další možné vhodné ubytování a to jsem to brala pouze zběžně. Tak ať se výlet nebo dovolená vyvede podle Vašich představ. *placni*

lednice.cz/...

hodnocení

Děkuji za tip, velice se mi líbí. Je to stylové a myslím, že rodičům, kteří mají super-moderní bydlení se to bude líbit - prostě - pravý opak. Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]