Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc nechce ustoupit

Od: dbednarik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den :)

Je mi 16 let a toto úterý jsem zůstal doma protože mě bolelo v krku a měl sem zvíšenou teplotu...

Byl jsem s tím u doktorky a ta mi na to řekla že angína to není, a napsala mi omluvenku na tři dny...

Ve středu jsem už cítil trošku zlepšení a dostal sem i huť k jídlu ale dneska jse mi udělalo zase hodně špatně, od rána nic nejím mám pořád zvíšenou teplotu, nemůžu ani polknout z palčivé bolesti krku a aby toho nebylo málo tak mě bolí hlava...

Chci se jen zeptat jestli nevíte jak jednoduše zjistit jestli se jedná o angínu a nebo je to normální průběh nemoci :) dík moc za každou radu :) Jinak pokud mi bude špatně i zítra rozhodně navštívím doktorku... :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

0x

Z internetu to tady nezjistíme jestli je to či není angína.

Zítra určitě jdi k lékaři od tohotu je a vše mu do podrobna popiš.

hodnocení

0x

V současnosti se poměrně hodně šíří mononukleóza.

Zkuste si přečíst její příznaky: novinky.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Klidně jsi po viróze mohl dostat angínu. Bakteriální nákazy/záněty se už běžně zjišťují pomocí

cs.wikipedia.org/...

vitalia.cz/...

Pokud test z kapky krve doktorka neprovede zdarma, musíš ho zaplatit, popřípadě se dá i koupit sada přes internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]