Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbrojní průkaz - teď nebo v červenci?

Od: hackman32* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zdejších odborníku co mají zbrojní průkaz, zda se vyplatí si ho vyřídit teď, nebo
až v červenci, kdy bude v platnosti novela zákona o zbraních č.119
Zkoušku odborné způsobilosti jsem úspěšně složil minulý týden.

Nevím všechny změny které tam budou, vím jen že za vyřízení jedné skupiny se bude platit 700,- (nyní 500,-)

(mám skupiny ABE, takže to je 600,- navíc což je pro mě dost) ale zas ZP bude platit 10 let.

Díky všem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

knifethrower*
hodnocení

0x

Já mám "jen" E, ale v obecném pojetí bych moc neváhal. Na fízlárně visí upozornění, že ČR je jednou z nejliberálnějších zemí v Evropě, pokud jde o držení zbraní a tlaky ze strany pravdoláskařů na jejich omezení jsou obrovské. Do budoucna bude docházet jedině ke zhoršení, takže raději vše vyřídit už teď, než zase někoho napadne něco chytrého. Mimochodem, dost mě překvapuje, že máte E i B. Podle mě Éčko "pokryje" skupinu B, nevím. Nicméně neváhejte.

hodnocení

0x

Dobry den, vyridte si to hned, tady neni na co cekat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]