Nejste přihlášen/a.
Prosím rádce, jestli někdo nemáte zkušenost s dopravcem express bus Coufalík? Absolvoval jste s nimi někdo nějaký poznávací, či jiný zájezd? Jsou takoví vstřícní, jak slibují na stránkách? Případně odkaz na recenze, nedaří se mi nic moc najít...děkuji moc.
Dobrý den,
naše zkušenost je opravdu tristní. Od února 2014 jsme měli potvrzenu přepravu na firemní akci na květen. 2 dny předem nám pan dopravce oznámil, že pro nás bohužel nemá autobus s požadovanou kapacitou, protože vzal lepší zájezd do Paříže, který mu vynese více peněž...
V tomto termínu a na poslední chvíli jsme se opravdu zapotili než jsme našli náhradní dopravu.
Tuto neseriózní firmu Vám tedy rozhodně nemůžeme doporučit.
Včera jsem s Vaši cestovní kanceláři měla jet do Itálie - jeden den u Jadranského moře v Biblione. Díky blbosti a aroganci Vašeho delegáta Němce, jsem nejela nikde.
Odjezd z Brna měl být v 17:30 od Janáčkova divadla, v 18:00 jsem volala panu Němcovi zda platí odjezd z Brna a v kolik hodin. Řekl mi, že jste z Brna neměly zájemce a že se odjezd z Brna zrušil a že se v 21:00 jede z Prahy (bydlím v Ostravě, a nechtělo se mi řešit jak a za co se dostanu ani ne za tři hodiny do Prahy a odkud přesně z Prahy máte odjezd), řekla jsem Němci že mám objednaní a zaplacení odjezd z Brna a že z Brna chci odjet, odpověděl mi, že bohužel, že on je delegát, že za to nemůže a ať zavolám a domluvím se s cestovkou. Snad 10x jsem volala na číslo 776 776156, nikdo mi to nezvedl. Nechápu, jak můžete zaměstnávat tak neschopné magory jako je Němec !
V 21:30 mi volala paní delegátka Horáková (v tu dobu jsem byla v rychlíku na Ostravu, musela jsem si zrušit jízdenku Brno - Ostrava, kterou jsem měla na neděli odpoledne, protože kvůli blbosti Němce, nebudu do neděle v Brně na nádraží mezi feťákami a bezdomovci, a koupit si dražší jízdenku českých drah, abych se měla aspoň dostat jak domů do Ostravy), paní delegátka mi řekla, že odjezd byl v 21:00, ale z Prahy. Je zarážející, že mi delegát Němec řekl něco jiného, a narozdíl od paní Horákové, se nesnažil řešit situaci, byl arogantní, a řekl mi, že není majitel cestovní kanceláře a není to jeho problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.