Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s dopravcem Coufalík

Od: atrama® odpovědí: 5 změna:

Prosím rádce, jestli někdo nemáte zkušenost s dopravcem express bus Coufalík? Absolvoval jste s nimi někdo nějaký poznávací, či jiný zájezd? Jsou takoví vstřícní, jak slibují na stránkách? Případně odkaz na recenze, nedaří se mi nic moc najít...děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Něco je tady

orbion.cz/...

na google taky něco je

enif
hodnocení

0x

Dobrý den,

naše zkušenost je opravdu tristní. Od února 2014 jsme měli potvrzenu přepravu na firemní akci na květen. 2 dny předem nám pan dopravce oznámil, že pro nás bohužel nemá autobus s požadovanou kapacitou, protože vzal lepší zájezd do Paříže, který mu vynese více peněž...

V tomto termínu a na poslední chvíli jsme se opravdu zapotili než jsme našli náhradní dopravu.

Tuto neseriózní firmu Vám tedy rozhodně nemůžeme doporučit.

ne*
hodnocení

0x

Určitě nedoporučuji,hrozné jednání,zmatek, nezájem o zákazníka, nedodržení smlouvy.

martinaaa*
hodnocení

0x

Včera jsem s Vaši cestovní kanceláři měla jet do Itálie - jeden den u Jadranského moře v Biblione. Díky blbosti a aroganci Vašeho delegáta Němce, jsem nejela nikde.

Odjezd z Brna měl být v 17:30 od Janáčkova divadla, v 18:00 jsem volala panu Němcovi zda platí odjezd z Brna a v kolik hodin. Řekl mi, že jste z Brna neměly zájemce a že se odjezd z Brna zrušil a že se v 21:00 jede z Prahy (bydlím v Ostravě, a nechtělo se mi řešit jak a za co se dostanu ani ne za tři hodiny do Prahy a odkud přesně z Prahy máte odjezd), řekla jsem Němci že mám objednaní a zaplacení odjezd z Brna a že z Brna chci odjet, odpověděl mi, že bohužel, že on je delegát, že za to nemůže a ať zavolám a domluvím se s cestovkou. Snad 10x jsem volala na číslo 776 776156, nikdo mi to nezvedl. Nechápu, jak můžete zaměstnávat tak neschopné magory jako je Němec !

V 21:30 mi volala paní delegátka Horáková (v tu dobu jsem byla v rychlíku na Ostravu, musela jsem si zrušit jízdenku Brno - Ostrava, kterou jsem měla na neděli odpoledne, protože kvůli blbosti Němce, nebudu do neděle v Brně na nádraží mezi feťákami a bezdomovci, a koupit si dražší jízdenku českých drah, abych se měla aspoň dostat jak domů do Ostravy), paní delegátka mi řekla, že odjezd byl v 21:00, ale z Prahy. Je zarážející, že mi delegát Němec řekl něco jiného, a narozdíl od paní Horákové, se nesnažil řešit situaci, byl arogantní, a řekl mi, že není majitel cestovní kanceláře a není to jeho problém.

ladinpraha*

1 ... 2 ... 3 ... 4 ... napočítej do deseti, pak se zkus znovu podívat, kam jsi tuhle tu svoji stížnost napsala. Nevlastníme žádnou cestovní kancelář a proto by asi bylo vhodnější tyto řádky směřovat k tomu, s kým jsi uzavřela smlouvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]