Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kolik si říct?-cena reklamy na mé stránce

Od: okolik odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám dotaz - Jakou měsíční sazbu si účtovat za umístění banneru na mých stránkách (návštěvnost cca 1500osob/měsíc)?

podrobněji - mám menší webové stránky s průměrnou návštěvností asi 1500 osob měsíčně (cca. 50lidí denně), nyní jsem se domluvila s jednou firmou na reklamě- umístím na stránkách jejich banner a za to mám požadovat nějakou měsíční sazbu, jenže se v tomto vůbec neorientuju a nevím o kolik peněz bych si měla říct.(jednalo by se o banner 125x125 v hlavním menu) poradíte mi?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1500 shlédnutí za měsíc (kolik z toho je unikátních? kolik z toho je prokliků?) je jako reklama docela zanedbatelné.

Pro srovnání: mám takovou menší reklamu na google adwords, za měsíc cca 60 000 zobrazení, 130 prokliků, cena něco přes tři stovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]