Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám další problém už jednou jsem sem psala že si můj prítel dopisuje s nejakéma holkama nějaké "sexy prasárničky" jenže jsem zjistitila že to není vše... oni mu posílají své nahé fotky a co více .. on posílá i jim své fotky .. nevím co mám dělat jestli to překousnout, nebo se rozejít ... říká že už to neudělá, ale nevím zda-li mu mohu tohle věřit když to dělá celou tu dobu co jsme spolu :/ prosím o radu, nevím co mám dělat
Ahoj. Je vidět, že s tím neděláte nic. Toto jste zde řešila již v únoru a nic se nezměnilo. Tak nač ještě čekáte? V co doufáte? Slibuje...Vám to vadí..Ale pořád se ho držíte..Tak asi víte, proč. Pokud si nechcete hledat jiného, pak se smiřte s tím, že tento jiný nebude a berte ho se vším všudy. Jinou možnost nevidím..Běžte od něj, zasloužíte si lepšího. Viz. Vaše dřívější vlákno:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.