Nejste přihlášen/a.
na začátku školního roku sem se zamilovala do jednoho prváka a on do mě a začali sme spolu chodit zezačátku bylo všechno překrásné měly sme krásné společné chvilky a on mě řekl všechno ze své minulosti úplně všechno i když to pro něho bylo těžký ale já se mu bojím říct všechno proto že se bojím že mě sklame a zničí tak důvěru jakou bych mu dala a teď poslední dobou začal mluvyt o sexu a nevým jak mu vysvětlit že mě do toho bývalý přítel nutil a že to zatím nechci a proto mu nedokážu říct vše co bych chtěla a mám s toho zmatek v hlavě a někdy na něho bývám kvůli tomuto hnusná.
Pokud on k Vám dokáže být naprosto otevřený a důvěřuje Vám, chovejte se k němu stejně. Pokud Vám na něm záleží, komunikace a důvěra je ve vztahu nezbytná. Když mu popovídáte něco ze svého života, jistě pro něho bude i lehčí, pochopit Vás a brát na Vás tudíž i ohledy. Když k němu nebudete otevřená, bude se domýšlet, co za tím vězí a může to váš vztah poškozovat. Upevňujte vztah tím, že se mu budete otevírat pozvolna. Má-li Vás rád, podpoří Vás a bude k Vám přistupovat citlivěji a ohleduplněji.. Každý v sobě nosíme pěkné, ale i ty méně pěkné zážitky. A jen na každém z nás záleží, komu se a s čím, svěříme..Takže nebuďte na něho nepříjemná, spíše si s ním sedněte a v klidu mu povězte, proč se chováte tak, jak se chováte. Dle jeho reakce pak poznáte, zda Vás má opravdu rád a zda Vám dokáže být oporou. Ahlavně, zda mu na Vás a Vašich pocitech záleží...Do hlavy Vám nevidí, tak zkuste být otevřenější a důvěřujte sobě i jemu, že spolu tyto věci dokážete překonat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.