Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na něco víc než jen doteky

Od: stydlik111 odpovědí: 4 změna:

Ahojik sem ja jak sem mluvila o tom klukovi z diskoteky...te bych se chtela zeptat co dal protoze uz sme sli spolu jako v obejmuti ze sme se drzeli kolem pasu a pak dalsi den zase kdyz sedela me chyt okolo pasu a kdyz u nej spim po nakejch akcich tak da veci tak vzdycky abych spala vedle nej ale este k nicemu nedoslo pak zase spolu nekam dem myslite ze uz tam by k necomu na dalsi diskotece mohlo dojit co mam proto udelat trosku vic?...*slunce**zed**modla*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kolik ti je let?:D

stydlik111
hodnocení

no ja se ptam na odpoved ne kolik je mi let jo...*bum*

claire*
hodnocení

0x

Ten dotaz na tvůj věk mi nepřijde od věci. Podle znění tvé otázky hádám 13, 14 let? Dejme tomu, že se nemýlím, nuže - chodíte spolu ven, držíte se okolo pasu a občas u něj spíš, aniž by došlo k bližšímu kontaktu. Myslím si, že to je docela fajn, ne? Takové nesmělé oťukávání. Určitě mu důvěřuješ, takže by pro tebe neměl být problém se k němu přitulit, až budete někde venku na lavičce, dát mu pusu...políbit ho... Co říkáš? To přece není složité, nestyď se. Tohle "víc" v tvém věku stačí (trefila jsem ten věk?!), nezapomeň, že sex je povolený až od 15 let.

A mimochodem - prosím tě, až příště budeš psát nějakou otázku, dej si pozor na to, abys psala celá slova, čárky ve větách a velké písmeno na začátku věty, lépe se to pak čte. nebo myslis ze je lepci kdyz to jen takle natukas a ze se nekdo pres to dostane a odpovi ti?

stydlik111
hodnocení

vim ze jsem znela jako 13-14 leta holka me po pravde je 15 ted mi bude 16 ale ja jsem takova zbrkla na tyhle veci...a za ty carky a slova promin a dik za odpoved...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]