Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s ohraným životem?

Od: lucka321* odpovědí: 5 změna:

Co dělat, když život Vám jen tak pluje pod prsty a vy už nestačíte vůbec na nic? Ráno vstáváte a najednou už jdete zase spát... Každý den je stejný. Ráno-cesta-škola-cesta-doma-učení-spát, věčný koloběh. Pomalu už se nemáte ani z čeho radovat, je to už všechno tak nudné a ohrané. Opravdu už mě to přestává bavit... Nevíte, prosím Vás, co mám dělat, aby to pro mě nebylo tak steryotipní?

doplněno 23.04.14 19:58:

a vím, že bych se měla věnovat trochu více koníčkům, ale copak na to mám vůbec čas, energii nebo náladu?. Ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Lucko,tomu se prostě říká koloběh života.Někdo toho stihne méně,druhý více,musí se vše pečlivě zorganizovat.Až vyjdeš školu,budeš chodit do práce,později budeš mít rodinu-manžela + děti,ráno vstaneš,budeš jim připravovat snídaně,svačiny,povedeš je do školky,do školy,odpoledne přijdeš z práce,budeš muset nakoupit,uvařit,vyprat,vyžehlit,vytřít,vyluxovat,atd.,atd.Starat se ještě o další a další věci.

Musíme si nalézat radosti i v maličkostech ,z toho se život skládá...Čas je nepříjemný společník,ale nedá se stopnout,bohužel...

hodnocení

1x

lucko, asi bych si řekla, že se tohle období - škola prostě musí přežít... a plánovala bych si, co budu dělat pak, o prázdninách, už je to za pár... ale neříkej mi, že opravdu nemáš čas, energii ani náladu na nic dalšího kromě školy? opravdu to nejde? škoda... ale prázdniny už jsou za chvíli, to vydržíš... :)

lucka321*
hodnocení

moc ne, kolikrát za ten týden přijedu domů až v 18:00, protože mi nic dříve nejede domů. Takže to už se moc věcí nestihne. A když přijedu dřív tak jsem jen ráda, že jsem doma a můžu si chvilku někde odpočinout u televize nebo tak.. Jo, prázdniny budou fajn :). Rozhodně děkuji Vám za odpověď.

mirka1
hodnocení

0x

Udělej si příjemný a splnitelný cíl po kterém toužíš a zaměř se na něj. Nevím co by tě bavilo. Příklad, příští týden zajdu do divadla, pročtu si program a napíšu si co by mě tam bavilo. Pak budu shánět někoho kdo by se mnou šel. Kohokoli, třeba i maminku, babičku nebo kamaráda, či kamarádku. Koupím lístky a budu se celou dobu těšit až půjdem. Jestli máš jiný zájem než divadlo tak to zkus třeba sportovním utkání, kino, návštěva výstavy, muzikálu, malého výletu na historicky zajímavé místo v okolí . Už jen ta doba těšení se, naplánování toho a pak sdílení s někým ten krásný zážitek. To je také zpestření životního koloběhu. Možná, že se ti zdá, že tě to nebude bavit a je to zbytečné, přemluv se a zkus to. Určitě nebudeš litovat a uvidíš, že tě to povzbudí.

mases*

Tak já se chci třeba dát na paragliding a už toho docela dost vím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]