Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, vím že je to trochu trapná otázka, ale chtěla bych znát váš názor:
V srpnu mi bude 19 let. Holičce, ke které chodím je asi 24 nebo 25 a chce, abych jí tykala. Říká, že jí všichni tykají. Věřím tomu ale mně to nějak nejde přes pusu... Něco jiného je, když si začnou tykat lidé, kteří si předtím vykali vzájemně. Ale ona mi vždycky tykala a najednou bych jí měla začít taky tykat? Nevím... Co si o tom myslíte
Dobrý večerTa otázka není vůbec trapná...Jste skoro stejně staré,nějakých pět či šest let nic neznamená,to poznáš,až budeš starší.Prostě jí tykej a je to
rozhodně tykat ono je "tykat" a "tykat". v práci si tykám se šéfem, ale to neznamená, že s ním mluvím jako s kamarády na fotbale. tím chci říct, že i když si potykáte, pořád s ní můžeš mluvit uctivě
a ještě dvě drobnosti:
- odmítnout jen tak tykání je celkem nezdvořilé
- až Vám bude 25, uvidíte, jak se budete cítit trapně, když Vám někdo, komu je dvacet, bude vykat a bdue na tom trvat :D
doplněno 23.04.14 12:59:chtěl jsem říct "můžete", ne "můžeš" :D ach, to tykání :D
Podle mě, by bylo správné, aby holička své zákaznici vykala a zákaznice zas vykala jí, pokud se osobně neznají. Jestliže ona tyká vám, vůbec bych se neostýchala a tykala bych ji také. Vždyť věkový rozdíl není velký.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.