Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tykat nebo vykat?

Od: lynguyenova odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, vím že je to trochu trapná otázka, ale chtěla bych znát váš názor:
V srpnu mi bude 19 let. Holičce, ke které chodím je asi 24 nebo 25 a chce, abych jí tykala. Říká, že jí všichni tykají. Věřím tomu:) ale mně to nějak nejde přes pusu... Něco jiného je, když si začnou tykat lidé, kteří si předtím vykali vzájemně. Ale ona mi vždycky tykala a najednou bych jí měla začít taky tykat? Nevím... Co si o tom myslíte

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

je ji 25 a ty ji chces vykat , jeste kdyz ti rika at ji tykas? boze proc? neni to stara babka ...

hodnocení

2x

Dobrý večer:)Ta otázka není vůbec trapná...Jste skoro stejně staré,nějakých pět či šest let nic neznamená,to poznáš,až budeš starší.Prostě jí tykej a je to ;)

albatros498022*
hodnocení

1x

Pokud ti to nabídla tak v tom nevidím problém.

Určitě přijmi tykání.Taky už nejsi malá holčička.

hodnocení

1x

Ahoj,

mně je také 25 a přišlo by mi zvláštní, kdyby mi 19letá holka vykala (pokud bychom se znaly).

alfonsmucha*
hodnocení

0x

rozhodně tykat :) ono je "tykat" a "tykat". v práci si tykám se šéfem, ale to neznamená, že s ním mluvím jako s kamarády na fotbale. tím chci říct, že i když si potykáte, pořád s ní můžeš mluvit uctivě ;)

a ještě dvě drobnosti:

- odmítnout jen tak tykání je celkem nezdvořilé

- až Vám bude 25, uvidíte, jak se budete cítit trapně, když Vám někdo, komu je dvacet, bude vykat a bdue na tom trvat :D

doplněno 23.04.14 12:59:

chtěl jsem říct "můžete", ne "můžeš" :D ach, to tykání :D

hodnocení

0x

Podle mě, by bylo správné, aby holička své zákaznici vykala a zákaznice zas vykala jí, pokud se osobně neznají. Jestliže ona tyká vám, vůbec bych se neostýchala a tykala bych ji také. Vždyť věkový rozdíl není velký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]