Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat peníze?

Od: jamra® odpovědí: 3 změna:

poraďte plsky někdo...Kde sehnat peníze, menší přivýdělek pro studentku (skoro 16) pokud možno v místě bydliště a něco časově nenáročnýho, rptože mam školu daleko a dlouho jedu ze školy takže kdyby prostě nekde makala tak tam budu tak dvě hoďky a musim jet zas domu, prtž mi sem pak nic nejde...myslela sem roznášení letáků(psala sem pár lidem ale neodpověděli a kámoše kterej to dělá v jinym městě(vesnici) a řikal že ta jeho firmy pro kterou to dělá už taky bude končit že to všechno přebírá pošta(má za to prachy)...nevíte někdo o něčem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zkus Kaufland, ten pokud vím, nabízel roznášku v určitých oblasech a navíc má své distrubutory - nejede přes roznáškovou službu. Dále mě napadlo, že budou zase volby. Nevím ovšem, jestli volební lístky nemusí roznášet plnoletá osoba, ale to bys mohla třeba řešit ve spolupráci s mamkou a nebo jestli má starší sestru nebo brášku. No a potom Ti zbývá pošta. Jestli je to fakt, že by měla přebírat roznášku za končící firmu, tak jistě bude hledat další brigádníky.

doplněno 02.05.09 19:43:Pracovní doba a druh práce mladistvých

U zaměstnanců mladších 18 let je povolena pracovní doba 30 hodin týdně s tím, že délka směny v jednotlivých dnech nesmí přesáhnout 6 hodin. Délka stanovené týdenní pracovní doby ve více pracovněprávních vztazích zaměstnance mladšího než 18 let nesmí ve svém souhrnu přesáhnout 30 hodin týdně.

ondrasek*

no nevím ale kauflandu platím roznos 0,19Kč /ks s dph. Takže to asi moc lukrativní nebude...

hodnocení

no jo, jenomže já taky Kaufland nemam a taky ta pošta si to bude dělat sama když za to má prachy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]