Nejste přihlášen/a.
Může mi prosím někdo pomoci s tímto problémem? Pronajal jsem dílnu a po měsíci začaly problémy s nájmem a navíc jsem tam našel cizí lidi i s nájemcem. Později dokonce samotného! Chtěl jsem si vyzvednout svoje pneu na přezutí a ty byly pryč, Nájemce i jeho pomocník také. S nájemcem jsem ve spojení pouze přes SMS a navíc dluží za nájem. Nemohu ho dohnat k návštěvě. Potřeboval bych měkoho, kdo by mi s tím nejen poradil, ale případně se toho i ujal. "bocan"
Trošku mi to nedává smysl, omlouvám se. Je to vaše dílna, kterou jste pronajal a ve které jste našel toho, kdo si dílnu od vás najal s nějakými cizími lidmi? A vaše pneu bylo pryč? Asi mám dlouhé vedení, ale proč by člověk, který si dílnu najal, nemohl být v najaté dílně? Co tam dělal váš movitý, přenosný majetek? Proč jste ho tam nechával?
Dobrý den, s tím podezřením na krádež se obraťte na policii a s vymáháním dluhu na nájemném na advokáta. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.