Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Zvažuji o rozšíření živnosti o elektro práce. Jedná se konktrétně o Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Jde o živnost řemeslnou. Jelikož nejsem v tomto oboru vyučený a abych získal oprávněné k této činnosti, chtěl bych to provést prostřednictvím odpovědného zástupce. Jen si nejsem jistý, zda u tohoto druhu živnosti jde použít forma odpovědného zástupce. Nevíte někdo, zda je to možné? Děkuji za reakce a přeji hezký zbytek večera JM
Živnostenský zák. jsem si přečetl. V měm jsem se dočetl,že je potřeba doložit požadované vzdělání, nikoliv to, zda lze tuto činnost vykonávat prostřednictvím odpovědného zástupce. Toto potřebuji vědět?
Je mi jasné, že u živnosti volné není potřeba dokládat vzdělání, to mám z praxe vyzkoušené
řemeslná živnost - Odborná způsobilost § 21 + § 22
vzdělání můžete nahradit 6-letou praxí v oboru nebo taky rekvalifikací s akreditací (jestli tedy v tomto oboru rekvalifikace existuje)...na úřadu práce bývají vypsané nějaké elektro rekv. Přes úp pro vstup do kurzu musíte splnit dané podmínky - vzdělání aj. Když si zaplatíte sám, stačí si domluvit s firmou, která rekv. provádí
Otázka je, jaké máte znalosti v tomto oboru a zda budete schopný po kurzu samostatně pracovat v elektro?
doplněno 22.04.14 10:28:"semtam" souhlas...najít odpovědného zástupce v oboru elektru nebude jednoduché
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.