Nejste přihlášen/a.
Mé někdo zkušenost s Bonuss.eu. Mél by to být virtuální operátor. Na zaslání hesla do Bonuskonta nereaguje na emaily ani telefonáty.
Bunuss není virtuální operátor, jde o tzv. šedého operátora v síti T-mobile, jehož činnost může T-mobile kdykoliv bez náhrady ukončit.
Doporučuji se poohlédnout po "oficiálním"virtuálním operátorovi. Konec konců o jeho přístupu ke klientům vypovídá i to, jak reaguje na Vaše podněty ...
---------------- Viz diskuzi Bonuss - šedý ope/...
doplněno 21.04.14 17:31:Oprava: Bonuss
------- Tady píší, že registraci nových zájemců zastavili, nyní zpracovávají pouze nabídky pro firmy a jejich zaměstnance.
Děkuji. Já mám Bonerix a ten Bonuss v síti O2,ale Bonerix O.K. a prazvláštně na něj nabalený Bonuss.eu,který nekomunikuje co se týče zaslání hesla.
U "šedivek" je problém v tom, že nevíte, zda/jak to mají ošetřeno s výchozím operátorem. Šedivky většinou začínaly jako levná podniková volání pro zaměstnance firem, ale časem se rozrostly (zaměstnanci levné tarify pořizovali pro širší příbuzenstvo, ..., časem přešli do jiného zaměstnání, kde už na tarif neměli nárok, apod.)
Až se jednou operátor naštve a síť ukončí bez náhrady, max. účastníkům nabídne přechod na některý jeho aktuální tarif.
Já bych do toho nešla.
doplněno 21.04.14 19:21:Podívala jsem se na ten Bonerix a podle mne vypadá docela dobře, hlavně proto, že jej stoprocentně vlastní přímo O2. Vám nějak nevyhovuje?
Jsem klientem Bonerix a jsem spokojen. Současně i klientem Bonuss.eu,se kterým jsem uzavíral smlouvu na platbu 25Kč měsíčně,která bude navýšena na 50Kč a tato částka zařazena do Bonuskonta.S touto částkou, lze disponovat na zakladě zaslání hesla do tohoto konta. Měli by mít smluvní obch.organizace, např. Alza,Agip apod.,kde uplatníte slevový kupon,který si vytisknu. Problém je, že nekomunikují na email ani telefon. Toto heslo mě tudíž dosud nezaslali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.