Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva technici od prodejce elektřiny

Od: olaf71* odpovědí: 9 změna:

co vás napadne, když u vás doma zazvoní zvonek, vykouknete z okna a venku stojí dva chlápci, oba v civilu, neupravení, nesympatičí a se slovy " jdeme k vám kvůli elektroměru, jakou máte spotřebu a to v případě, že jste zákazníkem RWE"?

já sám si říkám. pokud jsou od dodavatele, tak si může rovnou otevřít budku s elektroměrem kličkou, před kterou stál, ale to by musel mít kličku a možná i něco víc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nakopat do ( ! ) :)

olaf71*
hodnocení

ale takový důchodce těžko někoho nakopne a pokud otevře, tak se také může stát, že ho vyberou (tím myslím okradou, ne podarují) :-D

hodnocení

1x

Tuhle jsem narazil v domě na podobná 2 individua, ovšem oblečená až podezřele společensky (což ve mně vzbuzuje ještě větší nedůvěru). Na otázku, co v domě dělají odpověděli, že musí zkontrolovat zákazníky svého dodavatele, jestli jsou skutečně jejich zákazníky *bzum* . Tak jsem jim vysvětlil, že v tomhle domě nemusí vůbec nic jiného než vypadnout a za firmu, která ani neví kde má zákazníky bych se styděl. Na otázku, kdo je pustil do domu neuměli odpovědět. Měl jsem zrovna škodolibou náladu a tak jsem si na nich smlsnul ;) . Pečlivě jsem zamknul domovní dveře, zablokoval výtah a vypnul bytové zvonky. Pak jsem skrytě sledoval, jak běhali od dveří ke dveřím a snaží se na někoho doklepat (což se jim nepodařilo). Když se smířili s neúspěchem a chtěli dům opustit, narazili na zamčené dveře. Nejdřív nadávali, asi po čtvrt hodině už jen zoufale uvažovali, co budou dělat. Pak šel bohužel domů jeden nájemník a ten je vypustil. Škoda :( , dobře jsem se bavil.

buss

Do baráku je většinou pustí první, na koho zazvoní, Je třeba osvěta, osvěta ...

hahanaj*
hodnocení

0x

řekla bych - že jim nebudu nic sdělovat - takových šmejdu chodí plno

hodnocení

0x

Neotvírám, těch pár vět proběhne z okna. Zásadně jim nic neukazovat, žádné smlouvy apod. Většinou jsou to podvodníci. Právě nedávno přišli dva, že jsou od ČEZ. Připadalo mi divné, že by ČEZ měla pěšáky. Ti se pokaždé domlouvají písemně. Když jsem se dozvěděla jména a napsala pak mail na ČEZ, mezi jejich zaměstnanci, samozřejmě, nebyli. Stejně jeli jako rychlík.

Stejným způsobem vyháním jehovisty, snad ještě razantněji, na ně jsem přímo alergická.

Pokud chce člověk něco změnit, vše se nechá opravdu písemně nebo telefonicky. Nechápu, proč to těm podvodníkům dosud nedošlo a pořád šoupou podrážky. Jaga.

buss
hodnocení

0x

Praví jsou učeni,aby se představili a ukázali nějaký průkaz, pokud jim nevisí na krku. Provádí se odečet, popř. výměna elektroměru, ne zjišťování spotřeby, po tom je každému ... A vyměňovači, když na statečku zjistili, že je elektroměr uzamknutý, tak zavolali a domlouvali kdy jim to umožním.

hodnocení

0x

Něco podobného se děje pořád. Chlápci mi příjdou nabídnout ten nejlevnější proud. Po jediné větě zjišťujeme, že to je tentýž, od koho proud beru. Nějaké rozčilování, že by alespoň měli mít výtah ze seznamů svých zákazníků, k ničemu nevede. Takže mám větu: Veškeré nabídky, prosím, pouze písemně. ;) A jinak, na své techniky každý dodavetel zpozorňuje písemně předem. A o tom, kdo opisuje stav, se ani nedovím. Teď je novinka, ve schránce jsme měli lístek, kopii stavu elektroměru. To se mi líbí nejvíce.

ukulele*
hodnocení

0x

vrazí, lupičí, podvodnící...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]