Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám prášky - nebudu těhotná?

Od: misulka* odpovědí: 6 změna:

Brý den,chtěla jsem se zeptat,beru druhý měsíc prášky,Včera jsme se pomilovali s mým přítelem,jednou s kondomem a pak bez něj,ale neudělal se do mně,Je nějaké riziko že bych otěhotnila,?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Riziko ,že byste otěhotněla je téměř nulové.

Mně se to sice "podařilo":D i přes antikoncepci,ale sebekriticky musím přiznat,že na vině byly spíše moje žaludeční potíže,jinak doktor mi řekl,že nic není 100%může asi tak ve 2% může HA selhat

.Ale Vy buďte v klidu,pokud prášky berete pravidelně,bude to OK.

hodnocení

0x

Pokud berete prášky pravidelně, tak je riziko minimální. Pokud by jste nepoužívala antikoncepci, tak by bylo riziko vysoké, protože podruhé bez kondomu je téměř stejné jako kdyby se nepoužíval vůbec.

misulka*
hodnocení

děkuju za odpověd,jeste by me zajímalo,Když se kluk udělá do holky,která bere pravidelne přášky,i tak by mělo být vše v pořádku?

Teoreticky ano. Je tam nějaké promile, kdy se to z nějakých příčin (zdravotních) povede otěhotnět.. Je to ale vzácná vyjímka.

misulka*
hodnocení

moc děkuji za odpovedi,Chci mít uplnou jistotu a být v klidu,Ve stredu mám mít menzes,můžu si jeste ted ho nějak posunout?abych ho měla dřív?..A jen tak celkove,kdyby v holce nějaka ta kapka zůstala(i přes prášky),teoreticky to nevadí ne?

Teoreticky to nevadí. doporučuji ale s menstruací nehýbat a nechat menstruaci, aby se opakovala pravidelně a nezasahovala do tohoto procesu. Je to zbytečný zásah do organismu. naučte se užívat antikoncepci pravidelně a upraví se vám cyklus tak, že jí budete mít přesně a pravidelně. podle toho poznáte veškeré změny v "ženském" zdravotním stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]