Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záznam představení divadla

Od: divak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, strašně moc se mi líbilo představení Richard III v Mahenově divadle v Brně, bohužel ale už proběhla derniéra a na představení se už znovu nedostanu, chci se zeptat jestli se dá nekde získat nějaký záznam představení. děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jediné co mě napadá, je zavolat si do Mahenova divadla, a zeptat se, zda byl pořízen záznam, a zda ho můžete získat. Možná ho pořídila i Česká televize.

hodnocení

0x

Mně se tam hrozně líbila ta hudba - hlavně to hlavní téma a VŮBEC si nemůžu vzpomenout, z čeho je ten základ, protože ta hudba (

odkaz , cca od 2:15) je podle mě odněkud převzatá a upravená.

doplněno 21.04.14 10:07:

ach jo, to sem nejde dát jen odkaz z yt aniž by se to video zobrazovalo a zabíralo místo? :(

divak
hodnocení

jo, také vím právě jen o tomto videu a pouštím si ho pořád dokola, ta hudba tam byla právě úplně božská! :) , mimochodem taky je úžasná upoutávka na představení Sedmá pečeť

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]