Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřeboval bych poradit. Dá se výpočítat prémie podle čistého zisku? Ve smlouvě mám uvedené % kolik dostanu z čistého zisku, zatím se mi nedaří to spočítat co mám na výplatní pásce.. Potřeboval bych poradit jak to přesně spočítat
nebo zaměstnavatel šidí, a co je ve smlouvě tím se neřídí.
To je divné, pokud vím jedná se o mzdě, odměnách, prémiích apod. vždy v hrubém. Mohl byste sem opsat přesné znění té pasáže z pracovní smlouvy? Jinak čistý zisk bude zaměstnavatel znát nejdříve po skončení roku. On Vám průběžně sděluje, jaký má zisk?
doplněno 19.04.14 17:02:Pracovní smlouva je samozřejmě stejně závazná pro obě strany. Pokud máte mzdu sjednánu přímo v pracovní smlouvě (zaměstnavatel ji nestanovil mzdovým výměrem), musí Vám zaměstnavatel vyplácet minimálně to, co máte ve smlouvě.
doplněno 19.04.14 20:39:Ještě mne napadlo, že byste mohl výplatní pásku naskenovat, znečitelnit své osobní údaje i název a+ sídlo zaměstnavatele a vložit ji sem. Podívala bych se na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.