Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska mám druhý den nasazené fixní rovnátka a zubařka mi dala ještě patrový třmen, je to fakt hodně nepříjemné když ho mám otlačený celý na jazyku. Nevíte jak dlouho se ten patrový třmen nosí? A jak se s ním mám naučit mluvit? V utery jdu na přijmací pohovor, byla bych ráda kdyby mi rrozuměli. Děkuju předem
Já ho měl celou dobu co rovnátka (něco přes půl roku). První dny to byl děs, myslel jsem že se nenajím (zachycovalo se o něj jídlo), nemohl jsem pořádně mluvit, ale za pár dní jsem si navykl a zase mohl fungovat normálně asi to v úterý nebude úplně stoprocentní, ale určité zlepšení jistě bude. Případně se hned na začátku pohovodu můžete omluvit, že jej máte a teprve si zvykáte, normální člověk pro to jistě bude mít pochopení.
Dobu po kterou patrový třmen budeš mít ti tady nikdo neřekne. Závisí to na tom jakou máš vadu kvůli které rovnátka máš.
Měl ses zeptat svého zubaře. Telefonem to asi nevyřešíš, protože lékař si opravdu nepamatuje, co kdo má za problém. Ale zkus se zeptat při další kontrole.
Stejně tak se ptej i u dalších věcí, které ti bude lékař dávat - proč a na jak dlouho asi (ale ne, aby ses pak vztekal, že to máš o měsíc dýl než doktor zubař sliboval přece jen nikdo neví přesně, jak bude léčka postupovat)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.