Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování na ebay

Od: proclezunaporadnu* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to jak nakupovat na ebay? Chtěla bych si koupit tenhle kryt ebay.com/... a pokud dobře chápu tak je tu poštovné zadarmo a bude to celé stát jen 79 Kč? Žádný příplatek za to chtít nebudou? A ještě bych se chtěla zeptat jak je to s doručením? Mám tam zadanou domácí adresu, ale co když nebudu doma zrovna, když to příjde? Poradíte mi někdo prosím? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Přes eBay už jsem nakoupil přes 40 věcí, žádný problém. Jen to občas přijde za 10 dní a občas za 3 měsíce...

doplněno 18.04.14 15:01:

Na poště máš na vyzvednutí tuším 14 dní.

proclezunaporadnu*
hodnocení

Ok. Děkuji za info.

hodnocení

1x

Je těžké do vyhledavače nahoře napsat nakupování ebay?! Řeší se to tu každý týden...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Koukám, že ten kryt je z Hong Kongu. Už jsem také objednával dvě věcičky co stály sotva pár korun s poštovným zdarma z Hong Kongu a po několika málo týdnech opravdu dorazily. Já bych tomu věřil a pokud zboží nedorazí, tak stačí napsat stížnost na eBay a oni vám vrátí peníze.

proclezunaporadnu*
hodnocení

Aha, děkuju a přišlo Vám to domů nebo na poštu?

ohneta*

Jasně že vám to dojde domů. Když vás pošták nezastihne doma, budete mít oznámení o uložení zásilky ve schránce.

proclezunaporadnu*
hodnocení

Aha, tak já už jsem radši rovnou zadala adresu pošty...

ohneta*

A jak pošta bude vědět, kam má zásilku doručit?

proclezunaporadnu*
hodnocení

No já si pro ní příjdu.

Teď by mě zajímalo, jak budete vědět že je na poště, když nemají ani adresu kam by dali upozornění?

proclezunaporadnu*
hodnocení

No já už si tu svojí blbost uvědomila :D Jediné co mě napadá, že bych se tam šla zeptat v době kdy mi to má přibližně přijít... A nejde ta objednávka nějak upravit?

doplněno 18.04.14 18:23:

A nebo mě napadlo, že bych na poštu šla rovnou a upozornila je, že mi má přijít balík a dala bych jim adresu, na kterou mi mají poslat oznámení.

doplněno 18.04.14 18:23:

A nebo mě napadlo, že bych na poštu šla rovnou a upozornila je, že mi má přijít balík a dala bych jim adresu, na kterou mi mají poslat oznámení.

praivo*

Už ti přišla zpráva o odeslání zboží? Jestli ne, rychle si tu adresu změň a pro jistotu to ještě napiš přímo tomu prodejci.

praivo*

Napřed prodejci, na eBay až potom v případě problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]