Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
v pondělí mi doktorka dala antibiotika na podezření na zápal plic. Teploty jsem měl jen v něděli. Dnes se cítím v pohodě, teploty nemám, nekašlu, jen občas. Mohu jít zítra do práce? Není to riskantní.
Máte s tím někdo zkušenosti?
No to určitě ne, dokud nedoberete antibiotika. Teď je Vám možná lépe, ale zdravý určitě nejste. Máte určitě neschopenku, ne? Zápal plic je dost vážná záležitost.
Hlavně antibiotika poctivě doberte, to je nejdůležitější. A i po dobrání byste měl být pár dní v klidu.
Neschopenku nemám, jsem živnostník, takže nebyla potřeba. Nedělám nic namáhavého. Navíc jde jen o 4 hodiny.
Zeptejte se na názor svého lékaře který Vám antibiotika předepsal. Jemu povězte jak se cítíte a dejte na jeho vyjádření a doporučení, pokud Vám nenaplánoval po dobrání antibiotik zdrav. prohlídku. Většinou se po dobrání antibiotik chodí k lékaři na kontrolu, aby se zjistilo, že antibiotika zabrala, Váš zdravotní stav je dobrý a Vy jste vyléčen...Je jedno, co si zde myslíme my, je to Vaše zdraví a k tomu by se měl spíše vyjádřit jen Váš ošetřující lékař.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.