Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je pravděpodobnost, že vypátrají anonyma

Od: 10anders* odpovědí: 10 změna:

Dejme tomu, že si někdo založí fiktivní skype nebo facebook a píše si tam s lidma...Jen si s nima píše, nechce se s nima scházet atp. Je možné, že kdyby ho náhodou nějaký člověk nahlásil, je možné ho nějak vypátrat, když tam nevyplní žádné údaje, nebo všechny údaje tam budou nepravé?

Děkuji za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Policie se dostane k údajům, k nimž běžní uživatelé internetu nemají přístup. Takže ano, je to možné (nerozvádím záměrně).

doplněno 18.04.14 10:19:

PS: Chcete-li zjistit více informací o dívce, která se Vám líbí, komunikujte s ní přímo. Fiktivním účtem a dalšími podobnými aktivitami ji spíše odradíte (i kdyby se Vám podařilo něco zjistit, nebude Vám to k ničemu).

ukulele*
hodnocení

1x

Všechno se dá, pobavilo mě, jak si ta bratislavská tralala psala na facebooku s někým o těch češkách v Pákistánu,on jí psal, že jsou vážně nemocný a další info, kteý tady tehdá nikdo nevěděl, a pak se divila, když si pro ní přišli páni z města a ona i její dcera z toho měly psychickou újmu. Nebo ten anglán, nebo co to bylo, měl letět na pařbu do New Yorku a debil napsal, že letí zničit Ameriku a divil se, že ho na letišti seřezali a dostal snad doživotní zákaz, nebo hodně let zákaz vstupu do Ameriky. A já se ani nedivím, vždyť to byla jasná výhrůžka a ještě tak mocnému státu. Takže to psaní by mělo být uvážené a pokud možno v mezích normálnosti, ne shánět 10 kg semtexu nebo tak něco...

mirex*
hodnocení

0x

Pokud přes ten účet nebudeš dělat velké lumpárny - podněcování, děti, různé psych. nátlaky apod., tak je nanejvýš pravděpodobné, že se tím nikdo zabývat nebude. Ovšem pokud ano, je to jen otázka času.

10anders*
hodnocení

Ne...Spíš přes ten účet jen potřebuju zjistit něco víc o jedné holce, která se mi hrozně líbí... :D

Až se rozhodnou zjistit,kdo za účtem stojí, je to otázka deseti minut.
No a pak půlhodina,než si pro tebe přijedou...
farr

Kdepak. Facebook či Skype vlastní americké firmy. Česká policie se k těmto údajům jen tak nedostane. Napřed musí požádat patřičné složky v USA, které musí poté požádat další patřičné složky, které mají k těmto krokům možnosti.

10anders*
hodnocení

Jak dokážete zjistit, kdo za účtem stojí? :)

mirex*

Jedine si to poskládat z různých indicií, přes přátelé, fotky...

farr
hodnocení

0x

Pokud tvůj účet bude sloužt pouze k tomuto účelu (obyčejné psaní si s lidma), tak se ti nic stát nemůže. Pokud však nebudeš nějak vyhrožovat, plánovat atentát apod.

10anders*
hodnocení

Při představě, že zrovna JÁ plánuju atentát...To se tomu musím smát i já... :D :D :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]