Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřízení cestovního pasu dítěte

Od: dominikv odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám 12 letého syna a potřebuji mu vyřídit cestovní pas. Jelikož se svoji ex přítelkyní už nežiju, syna si beru každých 14 dní k sobě, tak nevím jaké potřebné doklady k vyřízení si vzít sebou. Manželé jsme nebyli, žili jsme jen jako druh - družka.

Potřebuje udělit i souhlas moje ex? Ptám se dopředu, abych nemusel na úřad jezdit vícekrát, kdyby mi něco chybělo.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na úřad zavolejte nebo se zeptejte mailem. Řeknou vám to i mimo úřední dny a naprosto přesně.

erikch*
Úřad po vas souhlas druhého z rodičů požadovat nebude...postačí rodný list neezletileho a doprovod jednoho z rodičů,foto udělají na místě a stejné pak ověření i skrytých údajů v pasu při vyzvednutí...ted jsme dělali pas o rok staršímu synovi a vše vyřešila manželka zcela bez čehokoli z me strany pro úřad...a stav rodičů nehraje roli...
dominikv
18.04.14 09:26
hodnocení

Děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]