Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit, jestli se mu líbím

Od: kabarka odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem Bára a je mi 14 let.

Chtěla bych se zpetat ohledně jednoho kluka od nás ze třídy, protože vůbec netuším, co si o něm mám myslet. Asi před rokem jsme byli celá třída v kempu a tam prej klukům řekl, že se mu líbím...ale kluci to řekli mojí nej kámošce asi až po půl roce (takže nevím jestli si to nevymysleli)

Jednomu bývalému spolužákovi se líbím a pořád mi píše. Ví to celá třída a děláme si z toho tak trochu legraci. A moje kámoška řekla tomu klukovi ve třídě: Tomáši, máš konkuranci :D a on řekl: chcípni! :D

...tak nevím, co si o tom mám myslet, když příjdu do třídy, vždy se na mě tak 10 sekund kouká a pak, když se na něj podívám já, nenápadně se koukne jinam

mně se líbí a mám ho ráda...ale nevím jak na to? co když si to kluci vymysleli? ...ale on je takové hodné a milé povahy :/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj Báro. Určitě to nejspolehlivěji zjistíš tak, že si promluvíte přímo spolu, z očí do očí. Bez kamarádů. Nečekej, až Ti někdo donese drby. Pokud se Ti líbí a máš ho ráda, navrhni procházku, že by ses ho ráda na něco zeptala mezi čtyřma očima..A uvidíš, zda to uvítá a bude rád, že jsi toto navrhla..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rok je dlouhá doba a to zalíbení mohlo pominout. Ale, nezoufejte a konejte. Ten chlapec moc aktivní nebude, když už rok jen kouká, tak musíte začít Vy. Jenom si rozmyslete, jestli je opravdu tak hodný a milé povahy, když říká: "chcípni". To zrovna není něžnost, ale zas to neřekl Vám, ale kámošce. Zdravím!

vlasatec*
Chcipni řekl ten druhý ne?

iz*
hodnocení

0x

Báro, není důležité, co si o tom myslíme my, ani co si o tom myslíš ty. Důležité je to, co cítíš a co by sis přála.

Pokud se ti ten chlapec líbí, promluv si s ním na rovinu. Neřeš nic přes kamarády ani přes kamarádky, nikdy nevíš, jak si tvá slova vysvětlí, a co mu nakonec řeknou.

Jestli o něj máš zájem, mluv/jednej jenom s ním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]