Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddaleni menstruace u třífázové antikoncepce

Od: petanah odpovědí: 4 změna:

dobrý den,prosím poraďte chystám se na začátku léta na fesťák ale zrovna jsem zjistila že mi vychází menstruace zrovna na tohle datum, dá se i s třífázovou antikoncepcí (Tri-regol) posunout menstruace aniž bych úplně znehodnotila jedno platíčko?(četla jsem,že si vezmu navíc pár pilulek z dalšího plata )ale to už bude přeci uplně znehodnocené, nebo ne? poraďte mi dámy prosím. děkuji všem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, já i kamarádky jsme to dělaly tak, že jsme prostě začaly brát nové platíčko bez pauzy, takže menses přišel až po dobrání druhého plata. Jednou za rok to moc nevadí, ale dlouhodobě bych to nedoporučovala.

doplněno 17.04.14 12:44:

Klesne, a nové platíčko, kde jsou za začátku "silnější" tabletky, by ji mělo udržet.

doplněno 17.04.14 12:54:

Ano, mělo by... pak leda injekce od doktora, ale ta taky není 100%. Známá si ji nechala píchnout před Chorvatskem, a druhý den to dostala tak silně, že ani plavky mít nemohla. No jo no, nic není stopro;).

levlef*

u trifazovky? vzdyt po tretim tydnu klesne hladina hormonu a dostavi se krvaceni, nebo aspon spineni... na to bych asi uplne nespolehala?

doplněno 17.04.14 12:45:

prave to "melo by" mi tottalne zkazilo sjizdeni reky... takze pak jsme si nechala poradit viz nize. ale kazde telo reaguje jinak, slecna to zkusit muze :) ale nesmi se pak divit :)

levlef*
hodnocení

0x

ahojky, jj, spravny postup je vzit z dalsiho plata jen ty z posledniho tydne a navazat... ale zavolej si lekarce, vetsina trifazovek ma shodnou posledni radu s nejakou jednofazovkou (ja mam zkusenost pramino = cilest) a tak vyberes sve plato triregolu a navazes tou jinou...ů pak pauza a klasicky zase triregol. otazka je jen financni - zda by se ti nevyplatilo jedno plato znicit misto kupovani dalsi, ale zas budes mit do zasoby :)

popelka595*
hodnocení

0x

Dobrý den, já brala tu samou antikoncepci deset let, po deseti letech jsem ale konečně ohledně HA dostala rozum, tzn. že už díkybohu neberu žádnou, ale na to jste se neptala :)). Bohužel, mám ověřeno i od doktora, že to nejde jinak, než znehodnotit celé jedno platíčko tím, že vlastně použijete pouze poslední fázi pilulek (kdybyste je začala brát od začátku platíčka, menstruace se opravdu dostaví). Na druhou stranu to mám takto několikrát vyzkoušeno a bez problémů to vždy fungovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]