Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod Izrael-Jordánsko

Od: lucie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Nevím, zda mi na tuto otázku dokáže někdo odpovědět ale bych vděčná za jakoukoliv radu...protože jsem o tom moc na internetu nenašla. Tak bych se chtěla zeptat, zda náhodou nemá někdo zkušenost... Řešíme jak se jednoduše a levně dostat z Izraele do Jordánska, pujčovny přechod nepovolují a vlakem jak jsem se dočetla, to taky nelze. Budem poblíž Tel Avivu.

Taxíkem taky tato možnost připadá v úvahu ale abychom se taky doplatili:))

Děkuji za případné rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych se zeptat v Izraeli nebo Jordansku:
Praha embassies.gov.il/...
Viden jordanembassy.at/...

A když už si budete dopisovat s úřady tak si napište taky na ministerstvo zahraničí jak to je s pasy. Doporučovalo se mít dva protože když má člověk v pase razítko některých nežádoucích arabských států tak ho do Izraele nepustí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]