Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit strupu?

Od: lucien odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Je mi 15 let a v úterý a ve středu (22.4 a 23.4) jedu na příjmací zkoušky. Chci se jim tam líbit ale bohužel se mi udělal strup. Nevíte jak bych se ho co nejrychleji zbavila? Jsem zoufalá. Předem děkuji :) Lucien

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zoufalství stranou. Strup nestrhávejte a vyčkejte, až půjde hezky a sám odloupnout. A za týden už by to mělo jít, tak se tam líbit budete - a něco zamaskuje vhodný krém nebo pudřík. Zdravím!

hodnocení

0x

A kde ten strup máš? V obličeji? Po akné?

V tom případě si ho v žádném případě nestrhávej, aby nezůstala jizva, nebo by také ranka mohla začít krvácet, a pak by se to hojilo déle. Postižené místo vysušuj, (pokud je to akné, stačí černý čaj - vatičku namočíš do čaje a potíráš) stroupek by do úterka měl určitě odpadnout.

lucien
hodnocení

Ano ano, bohužel to je po akné. Nejhorší je vydržet to neztrhnout. Pokusím se to ale vydržet :) Moc Vám děkuji :)

moula*
hodnocení

0x

Doporučuji strup několikrát denně namočit převařenou vlažnou vodou a nechat uschnout. Tím se urychlí jeho sesychání a samovolné odloupnutí.

lucien
hodnocení

Děkuju moc za radu :)

myse*

navíc - u přijímaček nikdo nebude řešit vzhled, stejně se ještě neví, kdo bude a nebude přijat. A budoucí studenti mají stres ze zkoušek, nikdo se nebude koukat jestli se mi ostatní líbí nebo nelíbí...

pochpila bych to 1. září při nástupu, ale na přijímačky? neřešte to...

Myslím si to, co Myše. U přijímaček nebudou hodnotit, zda tam přišla krásná dívka či nějaká tuctová, zda s brýlemi, se strupem či velkým nosem. Ale hlavně musíš dobře prodat, co máš v hlavě. Nevěnuj se strupu, nech ho zaschnout, odpadne sám. Raději si znovu zopakuj, v čem si ještě nejsi jistá.

Třeba ta krásná dívka bude mít v hlavě duto a Ty se strupem se umístíš dobře.

Nauč se lidi hodnotit ne podle vnější slupky, ale podle toho, co skrývají uvnitř. A ať ti to vyjde, i já budu držet palce vnukovi u přijímaček. Tak Tobě při jednom taky. *slunce* Jaga.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

U přijímaček nejde o vzhled, ale o to, co máš v hlavě. Testy jsou písemné, určitě je vás tam daleko víc než bude přijato. Nikdo si napohled (ani potenciální spolužáci ani daný učitel) nezapamatuje všechny lidi v místnosti. Všichni se budou snažit o co nejlepší výsledek, na strup a pokusy s líčením se vykašlete. Buďte vpohodě, vezměte si pohodlné oblečení a netrapte se tím, zda budete hezká nebo ještě hezčí. Jen vás to znervózní.

V této chvíli jste si všichni konkurenty, jde vám o přijetí, kdo se nedostane má smůlu.

doplněno 17.04.14 17:46:

Pokud ti jde o vzhled, tak si to nech na první setkání se spolužáky, ale tam taky pozor. Zmalovaní fiflena také moc dobře nepůsobí. Buď svá, na nic si nehraj. Strupy, pupínky se dělají všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]