Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho vkládat sponz. dary?

Od: alfa odpovědí: 4 změna:

Ahoj, na škole jsem vyhlásil soutěž a chci shánět sponzory, ale otázkou mi je, do čeho mam vkládat peníze?

Jelikož do peněženky se mi to zdá takové neetické a do nějakého pytlíčku radši nemluvit. Prosím poraďte mi nějaké nápady a předem zdůrazňuji, že krabici od vína znám ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že nejlepší by byla zapečetěná nevelká krabice s otvorem, něco jako ta malá přenosná volební urna. Pokud je zapečetěná, i Ty nepodlehneš pokušení. Jinak by si dárci mohli myslet, že někde za rohem...Měl bys budit důvěru Ty i ta pokladnička. Ne žádný pytlík od buřtů.

Jinak je mi z toho kapánek smutno, že už děti ze školy se účastní "žebroty". Je to jako za časů Josefa Lady. Stačí, že je toho celý rok všude plno, ještě se začnou zapojovat a škemrat děti. A naučí se tím, že bez milodarů, podpor a sponzorování se nedá žít.

Pokud chceš vybírat na nějakou nadaci, charitu a pod., věř, že ke svému cíli se dostane jen zlomek toho, co bylo vybráno. Znáš pohádky? "Na pana krále zbylo tentokrát opravdu málo!" *smich* Jistě víš, co tím myslím. Jaga.

alfa
hodnocení

Ano vím :D ... na sponzorské listině mám na důkaz důvěry i razítko školy, musí se samozřejmě napsat částka a můj a podpis sponzora... nijak to nelze obejít :D ... škola mi samozřejmě nabídla sponzorství, jenže není tak vysoké a tak jsem si sám řekl, že budu hledat ještě sponzory :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kupte si keramické prasátko - to je estetické a tradiční. Zdravím!

doplněno 17.04.14 10:13:

google.cz/...

hodnocení

0x

Pokud se jedná o vybírání drobných v hotovosti, tak bych použil něco skleněného průhledného (a nezačínal s prázdným, ono může působit motivačně, když člověk vidí, co dali ostatní).

Kdyby se jednalo o sponzorování ve větším stylu, tak bych na to založil transparentní bankovní účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]