Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na škole jsem vyhlásil soutěž a chci shánět sponzory, ale otázkou mi je, do čeho mam vkládat peníze?
Jelikož do peněženky se mi to zdá takové neetické a do nějakého pytlíčku radši nemluvit. Prosím poraďte mi nějaké nápady a předem zdůrazňuji, že krabici od vína znám
Myslím, že nejlepší by byla zapečetěná nevelká krabice s otvorem, něco jako ta malá přenosná volební urna. Pokud je zapečetěná, i Ty nepodlehneš pokušení. Jinak by si dárci mohli myslet, že někde za rohem...Měl bys budit důvěru Ty i ta pokladnička. Ne žádný pytlík od buřtů.
Jinak je mi z toho kapánek smutno, že už děti ze školy se účastní "žebroty". Je to jako za časů Josefa Lady. Stačí, že je toho celý rok všude plno, ještě se začnou zapojovat a škemrat děti. A naučí se tím, že bez milodarů, podpor a sponzorování se nedá žít.
Pokud chceš vybírat na nějakou nadaci, charitu a pod., věř, že ke svému cíli se dostane jen zlomek toho, co bylo vybráno. Znáš pohádky? "Na pana krále zbylo tentokrát opravdu málo!" Jistě víš, co tím myslím. Jaga.
Dobrý den, kupte si keramické prasátko - to je estetické a tradiční. Zdravím!
doplněno 17.04.14 10:13:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.