Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 33 a chodím s 13letou dívkou

Od: pepavanek* odpovědí: 60 změna:

Ahoj, titulek myslím říká úplně vše. Vím, že tento stav není zrovna přijatelný a chci to nějak řešit, ale nevím jak. Nechci jí dělat problémy, nechci sobě dělat problémy, ale ono to tak nějak funguje samo.

Samozřejmě nejde o nějaké intimnosti, nicméně velmi dobře si rozumíme a třeba jen chodíme do kina a tak podobně, ale spíše potají, aby na to její rodiče nepřišli. S těmi se samozřejmě znám, ale o ničem neví. Vše je čistě na platonické bázi, víc bych ani nechtěl, ale prostě je nám spolu dobře a rozumíme si. Velmi často nás berou jako otce a dceru, takže to nevypadá ani moc podezřele.

Slečna je sice mladší, ale vzhledem i chováním se jeví jako o dost starší, prošla si docela těžkým obdobím (a teď nemyslím, že se její panence polámaly ručíčky, ale mluvím o znásilnění) a celé to začalo tak, že jsme si o tom prostě povídali a našli jsme k sobě přes důvěru tak trochu cestu. Bojím se však, že by se o tom mohlo okolí nějak dozvědět a to bych doopravdy nechtěl.

Máte-li nějakou radu, zkušenost, budu za ni rád. Děkuji moc.

60 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Pokud je děvčeti 13 let, prošla si těžkým obdobím (byla znásilněná) pak si nedovedu představit, že to, co píšete, je pravda. Že by děvče, které prodělalo takové psychické trauma, chodilo do kina potají s mužem, kterému je 33 let a důvěřovalo mu? Možná, že jí chybí otec a vidí ho ve Vás. Vy znáte její rodiče, víte čím si prošla...Pokud je Váš vztah tak nevinný, proč jednoduše nezajdete za rodiči a nezeptáte se přímo jich, zda můžete vzít holčinu do kina, či cukrárny, že na ni dáte pozor a v pořádku doprovodíte domů? Takže moje rada je, nescházejte se potají s dítětem za zády rodičů a už vůbec nedovolte, aby se k Vám děvče upnulo příliš. Mohlo by se Vám to vymstít víc, než si třeba myslíte. Zamyslete se...Děvčeti do hlavy nevidíte. Zklamete ji, třeba nevědomky se dotknete jejích citů...a těžko budete vysvětlovat a hájit se pak, že jste se s ní scházel docela nevinně atd. Jste dospělý chlap, nechte v klidu dospět i toto dítě a na popovídání, schůzky atd. si najděte ženskou. Podívejte se na to i z pohledu rodiče. Byl byste v klidu, kdyby Vám kolem 13ti leté dcerky kroužil jakýsi chlap, kterému je 33 let a schází se s ní...? Jistě by se Vám to nelíbilo též..

Ptal jste se na názor. Nic ve zlém, já Vám zase tak doslova nevěřím...Ale názorů zde máte naštěstí více...

pepavanek*
hodnocení

Dobrý večer,

děkuji za dlouhou odpověď. Nechci se přímo (ani takto veřejně) rozepisovat ohledně onoho znásilnění, nebylo to však tak, že by ji někdo přepadl, spíše kamarád se nemohl dočkat, když byli na výletě někde. Ve své podstatě znám i toho kluka, první za mnou přišel on, že udělal nějaký průser. Dle zákona znásilnění, ale nevím, jestli bych to tak charakterizoval i přímo. Ale bylo to proti její vůli, takže prostě ano.

Otec jí možná chybí a tak si to přesně vysvětluji, viz některý z komentářů výše. Její mamka (píšu rodiče, ale víte jak to myslím) o tom, že se občas vidíme ví, ale rozhodně neví o všem, nechci, aby to vzbudilo zdání, že se vídáme pořád, což je podezřelé.

Aby se upnula -- to je to, co nechci. Sice ji mám hodně rád, spíše jako člověka však. Nevím, jak poznat, že se ke mně upne. Jak píšu jinde, není to o tom, že bychom si pořád psali nebo si SMSkovali, jak si chybíme, třeba prostě jednou za týden se domluvíme, že se sejdeme a tak různě chodíme a jezdíme na výlety a tak. Nikdy však ne přes noc a tak podobně, to se nebojte. Nepřijde mi prostě na mě upnutá, spíš se bojím, abych se neupnul já sám.

Nic ve zlém -- samozřejmě, kdybych to nechtěl, tak se neptám a nepíšu to. Lidé, kteří se na něco zeptají a pak nadávají lidem, že jim odpoví, jsou u mě prostě idioti ;)

Díky za odpověď.

rady*

Hele, Pepo Vaňku, netahej nás za nos? Píšeš "CHODÍM" s 13 letou dívkou...titulek myslím říká úplně vše... A pak tvrdíš, že si jen povídáte, tak tak, jak to je? Když "VŠE", tak vše. Proto si dej pozor, anebo z nás nedělej idioty. Zdravím.

Je mi 33 a chodím s 13letou dívkou

Od: @pepavanek Datum: včera 02:05 odpovědí: 33 změna: dnes 15:30

Ahoj, titulek myslím říká úplně vše. Vím, že tento stav není zrovna přijatelný a chci to nějak řešit, ale nevím jak.

joudic*
hodnocení

5x

no byt otcem, tak ti to dost razantne vysvetlim... nicmene me je o neco malo vic a nikdy jsem nechodil se starsi holkou nez 24, ale 13 let je jaksi mimo rozumny ramec a driv nebo pozdeji si to nejak odneses

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den,

to si dokáži předsatvit. Nicméně to neřeší můj problém.

hodnocení

5x

Těžko radit, neznám Vás, neznám ji, také nepíšete, jak jste na tom Vy, jestli nejste trochu ženatý... Já osobně bych se snažil držet slečnu hóódně od těla a udržoval čistě kamarádství a neustále to zdůrazňoval. Asi nemá smysl, abyste se vyhýbali, ale pokud spolu budete někam chodit, stejně to dříve nebo později praskne (podle velikosti města). Takže bych to nedělal tajně, ale o opatrné zveřejnění bych se postaral sám, abych případným "hlásným troubám" zavřel ústa. Nejde jen o to, že Vy od toho nechcete více, také jde o to, jak si to vykládá ona. A pokud chcete i zkušenosti, mohu posloužit.

1. Z blízkého okolí: Ona 14 na ZŠ (též problém se znásilněním), on ! 56 ! ženatý s dětmi staršími než ona, ze začátku kamarádi, poté to přešlo do intimního vztahu. Dočkali se samozřejmě odsouzení od známých i rodiny, snad 100x (doslova) se rozcházeli a zase dávali dohromady, v mezičase se naschvál ukazovali s novými partnery, on na ní závislý citově, ona na něm i finančně. Skončilo to po 5 letech, kdy zasáhly do věci jeho děti z obavy o budoucí dědictví. Ona si našla mladšího, on neunesl rozpad vztahu a začal litovat i vložených financí a skončilo to stalkingem poměrně silného kalibu a vyšetřováním policie.

2. Kamarád pracuje jako učitel na ZŠ, jedna žačka sedmé třídy chodila neustále ubrečená, tak si ji třídní vzala stanou a žačka se svěřila, že "jí ten její podvádí"! Ten "její" měl 34 let, ženatý a v skoro denně na ni čekal před školou v autě a trávil s ní volný čas. Kamarádky to asi věděly, rodiče ne. Třídní to rodičům nahlásila a bylo po "vztahu" - alespoň navenek.

doplněno 17.04.14 21:13:

Já bych to neukončoval, ale opravdu jde hodně o to, jak to vidí ona. Jestli je rozumná a nevnímá Vás jako potencionálního partnera, sponzora nebo "výstřelek" na chlubení, pak je vše ok. Pokud ji nepřipravujete o všechen volný čas a nediskvalifikujete tak její kontakty s vrstevníky, pak také ok. Já jsem měl před lety kamarádku (mně 27, jí čerstvých 18), která si od toho kamarádství slibovala více, a poté, když jsem ji jako partnerku odmítl, bylo z toho spoustu výčitek - že proč jsem ji zdržoval, že si mohla hledat někoho jiného, že jsem nefér, atd. Jasné, 18 a 13 je obrovský rozdíl, ale já jen pro ilustraci...;) Že Vás lidi budou pomlouvat a odsuzovat je jasné. Najděte si partnerku a můžete kamarádit ve třech (a to nemyslím nijak ironicky ani v tom nehledejte dvojsmysly).

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za dlouhou odpověď. O jejím pohledu nevím, to máte pravdu. Já bych to naše "kamarádění" ani tak možná fakt nenazval "chozením", když tak nad tím přemýšlím. Neudržujeme spolu nějaký fyzický kontakt, tedy ne nezbytně více, než je nutné.

K vašim příkladům -- hodně zajímavé, děkuji. Obzlášť ten první, stalking je hnus, to s vámi souhlasím. Já se spíše bojím nepochopení okolí; já s danou slečnou nevyhledávám kontakt na nějaké vyšší bázi, prostě se jen stýkáme a je nám spolu dobře. Bohužel většina lidí to pochopí tak, že když jdu s holkou do kina, dělám to kvůli sexu :(

Jinak nejsem ženat ani v jiném vztahu. Děkuji moc za zajímavé náměty k přemýšlení.

doplněno 18.04.14 01:00:

Děkuji, uvidíme, jak to dopadne!

Jako matka říkám, že je to "na tečku"! Doporučuji se sebrat a vztah citlivě ukončit. Asi bych se nad sebou zamyslela, proč mi není dobře se starší slečenou. Vždyť je to dítě! To není normální a děsí mne, že Vy sám tápete, zda je to pouhé přátelství... Pro dívku by bylo naopak vhodné, po její zlé zkušenosti obzvláště, zařadit se mezi její vrstevníky a nezvykat si na dospělého muže-v dětském věku. Dostaňte ji k psychologovi, ten jí pomůže situaci zpracovat - a Vy pryč od toho!

sasenka
Pokud tohle udělá, tak té dívce může hodně ublížit - tím "hodně ublížit" myslím vážně psychicky a i možná fyzicky. Teď si říkáte, že moje odpověď nemá vetší váhu než ta vaše, ale mně je 14, jsem psychicky vyspělejší než mí vrstevníci a něčím podobným jsem si prošla. Já 14, on 39 - ukončila jsem to sama, protože mi došlo, že to nebude podle mých představ a pokud si to hned nevyjasníme, budu hodně zklamaná. Trvalo tři měsíce, než jsem se z toho definitivně dostala... Pro tento "případ" je to ale hodně riskantní, protože zmíněná dívka má již špatné zkušenosti s muži (znásilnění) a teď ji "odkopne" její dobrý kamarád-přítel, takže v budoucím životě to znamená velká nedůvěra v muže.
33letému pánovi radím, ať se jí zeptá na tři otázky: Co pro ni je? Co k němu cítí? Jak vnímá jejich vztah?

knifethrower*
hodnocení

5x

Celé to směřuje k obrovskému průšvihu a čím dříve "vztah" ukončíte, tím lépe. Vy jste ten, kdo má mít rozum, dáváte dítěti plané a nesplnitelné naděje a to vás věru nešlechtí.

pepavanek*
hodnocení

Plané naděje -- nad tím jsem nepřemýšlel, vidíte to. Já to nedělám z nějakého zištného důvodu, prostě to tak nechávám plynout, ale možná by bylo dobré si jasně říci, na čem jsme, aby nedošlo třeba k nějakým nedorozuměním.

hahanaj*
hodnocení

4x

Myslím že sis z nás vystřelil -protože rozumný člověk by tohle nepřipustil .

hop®
hodnocení

2x
Zdravim, pokud na vasem vztahu neni (alespon zatim) nic sexualniho, tak v tom nevidim nic odsouzenihodneho. Jen se mejte na pozoru, aby to k tomu sexu nesklouzlo drive nez je zdravo.
Ale dokazu si predstavit, ze jste te slecne psychickou oporou, ze ji delate "vrbu" ktere se muze bez obav sverit se svymi problemy a Vy ji dokazete vzhledem ke svemu veku rozumne poradit. A treba ji za par let ukazete i to, ze sex muze byt hezci nez zazila pri znasilneni.
Ja proste chapu, ze je vam spolu fajn, uzivejte si hezkeho kamaradstvi, jen pritom nezapominejte na svoji zodpovednost za to "dite", kterou jste na sebe dobrovolne prevzal!
doplněno 17.04.14 21:14:

K zamyšlení mne ještě donutil názor naší kolegyně @kapkanadeje. Pokud jste opravdu pouze její kamarád anebo jakýsi "náhradní důvěryhodný otec", není namístě se bát prozrazení vašeho vztahu, především před jejími rodiči. Utajování zavání průšvihem, a dříve nebo později dojde k prozrazení vztahu, a tím k jeho ukončení, které by pro Vás pravděpodobně nezůstalo bez následků.
Sám mám jednoho desetiletého kámoše, kterého jako kamaráda mám fakt rád (a asi i on mne), rád se mnou jezdí ke mně na chajdu, a když z pracovních důvodů přespávám "u nich", tak mu ráno uvařím čaj k snídani a odvezu ho do školy...
Ale vše je s vědomím a požehnáním rodičů, a naopak ten klučina se mi svěří s "problémy", které by neřekl ani mamce a já pak mám možnost s tím "něco" dělat...

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Ano, to si myslím také. Z mé strany určitě k žádným sexuálním věcem nedojde, i kdyby jí přeskočilo třeba. Já sám nedokážu přesně popsat náš vztah, prostě je to na takové "rozumnostní bázi", ve významu že si rozumíme. Určitě to není o tom, že máme několikahodinové telefonáty a tak podobně, většinou se spíše smluvíme na nějaké místo a jdeme třeba pokecat do čajovny, do kina a tak.

Mé dny "vrby" už skončily, to už bylo dávno před tím, původně jsem si myslel, že to tak fakt je -- prostě tím, že jsme si o problému povídali, že jsme se sblížili, pak jsem čekal, že to prostě skončí, ale nějak neskončilo. A samotného mě to dost vyděsilo.

doplněno 18.04.14 01:02:

10letý kamarád) Rozumím, no. Já bych chtěl, aby to takhle mezi námi bylo, jen mám strach z toho, že její rodiče nebudou tak přístupní. A přeci jen -- 13leté děvče je trošku něco jiného, než 10letý chlapec, řekl bych. Pokud bych šel s klukem na vejlet, tak se nic neděje, ale jak bych jel s 13ctkou, hned je oheň na střeše, všichni si představují kamasutru a kdovíco. Proto se bojím.

tiffany*
hodnocení

2x

Tak podle mne jste nezralý janek, který nedokáže domyslet možné důsledky svého jednání, především proto, že má zamotanou hlavu a "nemůže se dočkat", jak tu někdo shora poznamenal. Zkuste najít svou rovnováhu a ujasnit si situaci Vaši i toho dítěte (ať vypadá jak chce, je to dítě). Upřímně řečeno, nechybí Vám vztah se ženou se vším všudy? Kdybyste ho měl, nemyslíte na dítě. Takže si koledujete o skutečný průšvih, dlouho to nepotrvá a budete rád, když Vám zůstane "jen" nepěkná nálepka. Když Vám nejde z hlavy, počkejte si, až bude dospělá, pak se uvidí. City k ní můžete chovat i bez chození do kina. Zatím více méně zneužíváte nezralosti té dívky, dané jejím věkem a omlouváte to nesmysly. Nebo máte strach, že jako dospělá by Vás nechtěla?

pepavanek*

Dobrý den, nechápu, proč se do mě tak sprostě navážíte. Nerad mluvím s hloupými a zlými lidmi, omlouvám se.

Zkusím odpovědět Vaší vlastní citací z 18.4. 01:14
. Lidé, kteří se na něco zeptají a pak nadávají lidem, že jim odpoví, jsou u mě prostě idioti ;)
sara111*

vis, kdyz je to od veci a nebo provokace pak nadavam taky...nejenze mi berou muj cas cteni tech sra...a taky kdyz nevim tak prece neodpovidam...co? pravda, ja vim...

tiffany*

Uff... vězte, že komu není rady, tomu není pomoci, jen doufám, že nepracujete jako pedagog, GL :).

jika1*
hodnocení

2x

Jaký je rozdíl v tom, kdyby holka měla o 20 let staršího příbuzného, který by s ní trávil čas? Jít se strýčkem do kina jí rodiče nejspíš dovolí, ale stejně nikdy nevědí, jestli to není úchyl a neublíží jí... To by nesměla ani chodit do školy, kde si může rozumět s učitelem... Někdy je lepší pokecat s rozumným dospělým a dovědět se něco užitečného, než se stejně starými "telaty", která řeší akorát hry na PC nebo co dnes tyto děcka zajímá :)

Ale chápu, lidi dnes vidí ve všem jen sex, ženská mluví na ulici s chlapem a už to musí znamenat že spolu něco mají :) Nechováme se podle toho co my považujeme za správné, ale podle toho aby to vypadalo dobře navenek :( Lidi vás budou pomlouvat i když si najdete 30-letou svobdnou matku (ta je určitě divná když si neudržela otce dítěte), i když si najdete svobodou třicítku bez závazků (ta je určitě divná když si do 30 nenašla chlapa), bude špatně když bude chudá i bohatá (nojo, v jejím věku nic nedokázala / nojo, ve 30 letech si vydělala na dům i na auto, kdoví čím se živí)... Já vím, je rozdíl 13 a 30 let, ale na lidi se vykašlete, myslete hlavně na sebe a na tu holčinu. Možná v první řadě na ni. Hlavně nic netajte, tím případné podezření okolí jen posílíte. A kdyby šlo do tuhého, tak se můžete ohánět touto diskuzí :)

hodnocení

1x
Pokud to je pravda, tak to je pekny hnus! Hned to zkonci, nema to smysl, ani budoucnost!

ria*
hodnocení

1x

Je to těžký, holky jsou v tomhle věku fyzicky ženský, ale myšlením pořád děti,

vzpomínám si na svou spolužačku, co mi v 5. třída nalhala, že její máma přišla o nohy a po světě se belhá jen po rukou, pak si vymyslela, že jí znásilnil pes, poté jí sekta donutila zavraždit člověka, pak od 6.té třídy začala uhánět asi 50.letého školníka, neustále utíkala z domova, a v sedmičce skončila s dítětem.

Myslm, že by jste měl slečnu nechat, ona do Vás bude zamilovaná a pro ten důkaz udělá všechno, otázka, jak dlouho budete Vy odolávat.

doplněno 17.04.14 23:25:

Právě když utekla a začalo se to vyšetřovat, tak tím,, že si psala deníky přišli na to, že měla se školníkem nějaký vztah - i když neměla, vše si vymýšlela, my jsme to vědeli, ale jemu pěkně zavařila, hlavně ho pak vyhodili z práce..

doplněno 18.04.14 15:30:

Doufám, že si z nás pán dělá srandu, jinak má opravdu velký problém, aby někoho přitahovalo 13-lti-eté dítě, je fakt úchylné.

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den, moc hezké příběhy (ten s tím školníkem :) :) )

Odolávat -- je to možné, no. Proto mě právě zajímá názor lidí "zvenku", nestranných.

hodnocení

1x

u nás jeden takovej nedočkavec tvého věku udělal 13letý žábě dítě a ted se dočkal slušných problémů takže dokud jí nebude aspon 15 ruce a ostatní ůdy od ní dej radši co nejrychleji pryč

pepavanek*
hodnocení

Jak píšu -- nejde o fyzický vztah.

sara111*

ted nejde, ale zitra za mesic o to pujde...sakra nech to decko byt. Nerekni ze dne na den stop, ale pomalu ubirej na tjnych schuzkach...

lotus*
hodnocení

1x

Pokud je to chození platonické, asi bych v tom neviděla nějaký problém. Možná té slečně opravdu trochu nahrazujete otce a pokud jste ji po takovém šíleném zážitku důvěrníkem, je to pro ni asi lepší, než kdyby žádného neměla. Nenazývala bych to chozením a tak se můžete přestat bát, že se okolí něco dozví, vlastně není co, ne?

morrow
hodnocení

0x

Přiznám se, že nevím, co řešíš a nechápu ani reakce zdejších diskutujících, patrně až moc časté sledovatele TV Nova :D Vy spolu nemáte po stránce sexuální nic, bavíte se spolu a zajdete do kina - a ač to není moc časté, při takovém věkovém rozdílu, rozumíte si. Hledám marně, kde je problém. Nikde není napsáno, že nemůžeš mít kamarádku, které je 13. Titulek příspěvku by dával tušit i sexuální zápletku, ta se však dle podrobnosti v příspěvku nekoná, čili nechápu, co chceš tajit a před kým...

pepavanek*
hodnocení

Jediný problém, který mám, je ve své podstatě strach z reakce okolí. I když se podívám sem, tak vidím, že zhruba polovina příspěvků a odpovědí na můj dotaz je dost káravých. A to bych nechtěl.

rady*
hodnocení

0x

To koukám, jako blázen, že si dobře rozumíte. A to jako v čem? O čem si povídáte? Co máte společného? Je to 13 ti leté dítko, školou povinné, má se učit, mít zájmové kroužky, ale Vy ji kradete bezstarostné dětctví, mimo to jste na tenkém ledě a můžete skončit v kriminále. Vůbec nemáte právo zasahovat do dětských citů a motat tomu dítěti hlavu něčím, na co má čas, také musí ještě vystudovat, zvolit si povolání a ne Vám dělat dobře, na to si najděte sobě rovnou, jak Vám radí i ostatní.

pepavanek*
hodnocení

Máme společného poměrně dost. Ve škole se jí daří a je poměrně napřed, nicméně to není téma našich hovorů. Bavíme se o lecčems, máme velký průnik oblíbené hudby, filmů, knih kupříkladu, co se kulturního obsahu týče. Jinak se nijak neomezujeme, já mám svůj okruh známých, své koníčky, ona též.

sara111*

presne tak...kdyz mi bylo 14 taky jsem se zamilovala do jednoho 35 asi plus minus a zbytecne jsem ztratila cas na uceni, konicky, bylo to k nicemu a akorat zbydou oci pro plac...

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Mám takový pocit, že je s vámi něco v nepořádku. To, že si vyhledáváte slečnu o mnoho let mladší možná ukazuje váš problém seznámit se se ženou ve vašem věku.

To děvče má zase problém se vztahy se svými vrstevníky.

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den,

to je všechno možné. Problém však je, že já takový vztah nevyhledávám, on prostě přišel sám, nikdy by mě to ani nenapadlo. I když je to hezké děvče, po sexuální stránce mě prostě nepřitahuje a to mi přijde jako rozumný předpoklad při jejím věku.

Spíše to vidím tak, že se ve mně projevují "mateřské city", které si jen špatně vysvětluji. Ona zase bez otce... možná hledá někoho staršího, ke komu se upnout. Možné je všecko.

buss
hodnocení

0x

Nevím, jak jste to měl vy ve vaší rodině, jaké byly vztahy mezi rodiči, k vám a to samé u ní. Teď se ten rozdíl zdá hmm, ale ve vyšším věku to není až tak neobvyklé. Takže co odsuzovat, pokud se nic trestného! neděje.

lidus*
hodnocení

0x

Má to děvče otce?, vypadá to spíš, že ne a hledá ho ve vás. Utněte vztah dokud je čas, holka ať si hledá přátele mezi vrstevníky a netráví čas se "starým" chlapem, už vůbec si neumím představit co si žabka povídá s dědkem (každý o 5 let starší v tomto věku dědek je) omlouvám se. Pokud bych byla rodič dívenky a dozvěděla se to, zcela jistě bych to řešila a vy byste z toho měl spoustu potíží (těžko se dokazuje, že nejde o žádné harašení). Pokud mluvíte pravdu, je vidět, že o tom přemýšlíte, začněte jednat.

pepavanek*
hodnocení

Dobrý den,

nemusíte se omlouvat, je to tak jak píšete :) Píšu, že jsem z toho sám dost překvapen, že to takhle je, nečekal jsem to.

Toho se přesně bojím, mamku sice znám, ale nikterak důvěrně a vůbec si nejsem jistý, že by ze mě nestrhala kůži, kdyby se dozvaděla, že spolu takhel kamarádíme. Přitom k ničemu nedochází, nikdy nedošlo a pevně věřím, že ani nikdy nedojde. Ale to hysterické ženské nevysvětlíte. Jí je jedno, že by mi zničila život a kariéru, i když by to bylo založeno na lži. TUnelové vidění, prostě.

Chci začít jednat, ale nevím jak. Nechci jí říct na férovku "hele nemůžeme se scházet", to mi přijde dost podpáskovka, ale nějak to začít řešit budu muset, s tím se nedá nic dělat. Problém je, že vlastně nevím, jak na tom u ní jsem, beru to jako takové "kamarádství 2.0", ale obávám se, že okolí by to mohlo vidět spíše jako "sex 0.5 beta", rozumíte-li mi :)

daniell*
hodnocení

0x

Pedofil ve skutečnosti není uchyl ale je jen nedočkavý :D. .. ale teď vážně .. porušujete zákon a to dost nekompromisní můžete mít obrovské problémy vy i ona skončete to dokud není pozdě ..

ertl
Jaky zakon?
pepavanek*
hodnocení

Jaký zákon porušuji?

daniell*

tak když jde o vztah "psychický" což já nějak nepobírám co se skrývá pod pojmem vztah "nefyzický" tak nic neporušujete ale koledujete si že budete krom toho nevím co by na váš i vztah nefyzický řekl otec té holky :D

figurek*
hodnocení

0x

Pamatujte, že holky tohoto věku si dost vymýšlí. Klidně může vypadat starší, klidně může mít spoustu životních zkušeností, ale je jí třináct, dle práva je to dítě.

Tak vám radím : jestli chcete skončit v nejlepším případě pouze na policajtech, tak ve své známosti pokračujte.

pepavanek*
hodnocení

Tak možná jsem trošku naivní, ale věřím, že to není idiot.

iz*
hodnocení

0x

Já jen nechápu, proč si nepromluvíte s jejími rodiči. Pokud je vše tak nevinné, jak zde píšete, byl by to podle mne logický krok, jímž byste předešel možným budoucím problémům.

pepavanek*
hodnocení

Já si též myslím, že by to bylo vhodné. Obávám se však reakce, že nebude tak moc klidná, jak by mohla.

hodnocení

0x

Podle toho, co popisujete (nemáte spolu fyzický vztah, ani vás nepřitahuje), jste spíš kamarádi. Na tom nen nic závadného. Ale pozor - děvčata v tomto věku se lehko zamilují do staršího muže a mohou to brát i dost vážně. Takže tady je problém spíš v tom, že vás jako partnera může brát ona (že jí zamotáváte hlavu).

sara111*
hodnocení

0x

pedofil !

doplněno 26.04.14 17:12:

proste si predstav svou 13 ti letou dceru...asi by jsi mu ustrihl koule...ze?...

marievaclvova
hodnocení

0x
Dobrý den.
Já z vlastní skušenosti bych to s tím děvčetem nechala. Když mi bylo 14let chodila jsem se 45letím chlapem. Ze začátku to bylo jen chození do kina a do kavárny, potom se ke mě choval jako k miminu a nakonec mě znásilnil a byl tak dlouho dokuď jsem neupadla do bezvědomí. Odvlekl mě na chodbu a volal tam na všechny, že mě tam prí našel. Pak se ale přiznal a odpikává si 7let na tvrdo. Teď je mi 18 a jsem vdaná a těhotná a bojím se až ho pustěj, aby si mě nenašel a neudělal to znova.
Proto Vám radím pomalu ale jistě to ukončete. Aby to po čase nedopadlo stejně.

sharry*
hodnocení

0x

Dobrý den, dle mého názoru je takový vztah v pořádku, pokud probíhá opravdu jen na přátelské úrovni. Být Vámi, tak se zamyslím nad tím, jak ke slečně přistupujete a jak ona k Vám. Pokud si vážně jen rozumíte, pak, dle mého, na společném trávení času není nic špatného. Ve chvíli, kdy ovšem zjistíte, že by jste se nějakému fyzickému kontaktu nebránil, případně ona, pak bych z toho vycouvala. Podle toho, co píšete, si nemyslím, že by jste měl nějaké prapodivné sklony, ale může to být třeba jen částečný ochranitelský pud. Ten může být o to silnější, že žijete sám, víte, co se slečně přihodilo a do toho si rozumíte. To ovšem není nic, za co by jste se měl před okolím stydět. Celou věc bych ale raději netajila. Náhoda je blbec, rodiče si mohou Váš vztah vyložit jinak a je z toho průšvih. Jestliže se s rodiči znáte hodně dobře, možná bych na téma jejich dcery někdy zavedla hovor. Začala tím, jaká je to chytrá holka a v čem si rozumíme. Dobré by bylo, kdyby se podobně doma čas od času o Vás zmínila i ona. Rodiče pak budou mít pocit, že mají o všem přehled a pokud nejsou vyloženě paranoidní, nemyslím, že by jim přišlo cokoli v nepořádku. O něco horší to je ve chvíli, kdy se s rodiči příliš neznáte, tam, popravdě, moc nevím, jak radit. Rozhodně by jste se ale neměli scházet tajně, někde se zašívat a stydět se před ostatními. Budete o to nápadnější.

Když jsem byla malá (cca 12 let), bydlel u nás přes chodbu soused, který měl tou dobou kolem 50 let. Byl to učitel literatury a já ho "od pohledu" znala pomalu od narození. Zprvu jsme spolu párkrát prohodili pár slov na chodbě, pak mi jednou půjčil knížky, které si myslel, že by mě mohly zajímat a nakonec se náš vztah dostal na takovou úroveň, že mu mamka volala domů, jestli by mě nemohl zkontrolovat, když jsem byla sama doma. Pravidelně jsme spolu chodili venčit psy a povídali si o knížkách. Měla jsem tenkrát dost velkou zálibu v Řeckých bájích a pověstech, takže jsem si připadala jako velký chytrolín a o to důležitější jsem byla, jelikož se se mnou bavil někdo dospělí, kdo tomu rozuměl. Proč se mou udržoval tak dobrý vztah nevím, možná byl jen pořád sám a neměl s kým povídat. Možná měl profesní nutkání mě dovzdělávat, když viděl, že mě to baví. Teď je to 10 let a když se k rodičům vracím, pokaždé se alespoň jednou vidíme, zajdu s ním vyvenčit psa, popovídáme. Jakmile jsem zjistila, že budeme mít s přítelem dítě, musela jsem se mu taky pochlubit a byl jeden z prvních, kdo nám posílal přání. Nikdy za dobu, kdy jsme byli ve styku jsme neměli jediný fyzický kontakt, který by nebyl vysloveně na úrovni dítě-dospělí a ani jsem nepřemýšlela nad tím, jestli je, nebo není divné, že se vídáme.

Takže Vás rozhodně za Váš příběh neodsuzuji. Nedělejte si hlavu ze všech negativních komentářů, protože fakt, že si rozumíme s někým, kdo je, bohužel, o tolik mladší, neznamená, že jste úchyl. Znovu ovšem opakuji, ve chvíli, kdy nastane možnost k jakémukoli fyzickému kontaktu, nebo něčemu, co by naznačovalo partnerský vztah, pak berte nohy na ramena. Přeju hodně štěstí. :)

lu4

Já myslím, že pokud se nic sexuálního neděje a scházíte se jenom a povídáte si, tak to je v pohodě. Já bych si taky ráda občas popovídala s rozumným dospělým člověkem. (Je mi 15 let) Někdy mně připadá, že většina mých vrstevníků totiž používá mozek jen výjimečně. :)

alfonsmucha*
hodnocení

0x

nečetl jsem všechny reakce, možná už tady něco v tomhle smyslu zaznělo...

- VY to musíte ukočírovat. jestli je té mladé dámě 13, její názor (v tom smyslu, že je to všechno takhle ok) není relevantní. vy musíte ít soudnost a uvážit, jestli to raději neukončit (nebo na delší dobu nepřerušit - viz níže).

- pokud si myslíte, že by to mohla být ta pravá, dejte si pár let pauzu :) až jí bude sedmnáct, pokud budete mít ještě oba zájem, dejte to dohromady se vší parádou ;)

marievaclvova
Nevím v jakém slova smyslu to myslíte. Ale podle mě je to pěkně blbej nápad. Hlavě zo druhé, jestli si myslíte že ta dívka bude mít zájem, tak to fakt nevím, ale bude tínejdž. A bude mít určitě jiné zájmi, nebo třeba někoho stejně starého. Ale mislím, že je to celé bodlé.

tono*
hodnocení

0x

Z praxe vidím, jak takový vztah skončí. U platonického vztahu to nezůstane a uvědomte si, že dívka je pod zákonem a vy budete trestán. Ani netušíte, jak moc se tento nerovný vztah na ni do budoucna podepisuje. Inklinuje ke staršímu chápavému muži, suplujete otce, hledá svou vrbu. V tom vás nahradí zkušený psycholog a na to ostatní by si měla pár let poškat se sobě rovným mužem. Rozhodně to není vpořádku.

julie*
hodnocení

0x
Prožila jsem si něco podobného a stéle prožívám.. zažila jsem hodně těžké období a po nějakém čqse našla přítele..Bylo mi 14 jemmu 34..rozuměli jsme si ..nikdy si ke mě nedovolil víc než pusu na tvář a přátelské objetí..chodili jsme ven hodně jsme si povídali.. lidi se na nás začali dívat divně a odsuzovali nás.. Ukončila jsem to ..ne kvuli sobě a lidem ale kvuli němu.. I když mi byl vším bylo to pro jeho dobro.. Stačilo jedno oznámení na PČR od neznámé osoby a on skončil na výslechu a já u doktora..Obvinili hobze znásilnění a dalo nám hodně práce ho z toho vysekat a všechno vysvětlit ..tenkrát toho bylo plné město a lidem to nevysvělíte..Skončila jsem to a oba jsme trpěli to už mi bylo 15 rok jsme si ještě psali a pak to nějak samo ustalo.. minulí rok sme se náhodou potkali v jedné fabrice kde jsem byla na brigádě ..Jsme spolu přes rok a užíváme si život plnými doušky..Jsme stvořený jeden pro druhého.. Jestli spolu máte být tak spolu budete..Mě je ted 18 jemu 38 a věř že je to nádherný vztah, který mužete mít i vy..Jen tě musím upozornit na jednu věc..Někdy přemýšlím o tom co bude až mě bude 30 budu vnejlepším věku a jemu bude přes 50 já svého přítele neopustím ani kvuli věku ale já nejsem tvá kamarádka a jen těžko říct co se jí honí v hlavě. Drž se a mluvte o tom .. bude to težké a bude to bolet ale potom? Když to vyjde budete mít vztqh který vám bude každý zavidět..

kaatja
hodnocení

0x

Mily Pepo, neni nic divneho na tom, ze si rozumite, jste pro ni nekdo, komu duveruje, muze si s nim popovidat atd. Jak tu uz nekdo citoval, nechapu, co je spatne na tom, mit 13ti letou kamosku. Ale je pravda, ze dnesni 13ti lete divky uz vetsinou nejsou zadne deti a zalezi na tom, jak vas bere ona. Co kdyz je do vas zamilovana a neco od toho ocekava? To je dost pravdepodobne! Co takhle si promluvit s ni, o tom, jak to vnima ona, jak vy, a co od toho vlastne kdo ocekava. A podle toho se uvidi. Preju hodne stesti!

rady*

Pepu Vaňka asi toto téma již sedmý týden nezajímá.

veronikadrvy
hodnocení

0x

Dokud si dva lidé rozumí, jdou stranou všechny aspekty považující se za morální... Porozumění a důvěra se hledají těžko a je nesmysl něco tak krásného utnout kvůli věku... Když chtějí oba tedy samozřejmě. :) Když se to okolí dozví, budete za špatného jedině vy, na to myslete. :( Když mi bylo15let chodila jsem s mužem 40ti letým a rodiče to také nevzali moc dobře. Vydrželo nám to 5 let a poté jsem byla odstrčena s tím, že chce ženu a ne dívku. :) Ovšem vzpomínám na to hezké a bylo to fajn... Jen to chce vědět co člověk vlastně chce. :)

honzaz
hodnocení

0x

Bez ohledu, kolik je Tobě, jak mile je to pod 15, je to velký risk. Neznám konkrítní případ, ale vím co ženský dokážou. Pokud by jste se pohádali a vymyslela by si zneužití, dost těžko se budeš bránit (pokud již není pana). Ostatně to je problém vždy, i když je oboum více něž 18. Ale pod 15 - zvláš´t velké riziko bráno obecně).

35874
hodnocení

0x

VY jste ten, kdo je v tomto "vztahu" NEZRALÝ.

cigan111
hodnocení

0x
Kde se s tim jeste pochlubis? Uz jsi to hlasil na priznejse.cz a i presto, ze jsi tam mel hodne negativni komenty se chlubis vsude. Ty jsi asi peknej pedoč**** !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]