Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na vyšetření s hemoroidy?

Od: vwolk odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, k jakému lekáři mám zajít v případě podezření na hemoroidy? Mám jít k obvodnímu lékaři, nebo na urologii? Jako obvoďáka mám lékařku, tudíž je pro mě případné vysetření od ní celkem trapné.
Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rovnou na chirurgii můžete.

gamapolis*
hodnocení

0x

Ano,můžete rovnou na chirurgii.Já jsem tam byl před lety.i.Byla tam proktologická poradna jako soucást chirurgie a výborný pan doktor.Dodnes mám klid.

hodnocení

0x

Taky zdravím,

nejlépe na proktologii,pokud jste si jist diagnozou a pokud ve vašem městě proktotogická ambulance či poradna je,když ano,tak rovnou tam a nebo s doporučením od praktického (obvodního) lékaře,každopádně čím dříve,tím lípe.

isteron
hodnocení

0x

Hanbu treba nechať tak. Najprv sa zveriť obvodnej, ona je na to zvyknutá. Ona nebude robiť vyšetrenie, na to sú odborní lekári. budeš potrebovať výmenný poukaz ku gastroenterológovi, ktorý spraví aj kolonoskópiu.

hodnocení

0x

Stud nechte stranou. Každý lékař už viděl daleko víc, než Váš zadek. I mě prohlížel kdysi pozadí mladý a pěkný lékař - no a co?

Navštivte obvodního, dá Vám doporučení na chirurgii. Hemoroidy lze operativně odstranit, kamarád na tom byl , zvládl to dobře, ale musel pak nějaký čas lehat na břiše, než se to zahojilo. .

Možná by stačilo navštívit přímo chirurga, abyste se vyhnul jednomu placení na obvodě. Ale kvůli 30 korunám, kdo ví, jestli by Vás bez doporučení vzal.Oni jsou ti lékaři dost provázaní, aby si každý přišel na své.

Nachechtala jsem se, jaké znalosti o lidském těle máte - s konečníkem jít na urologii, to je asi takové rozhodnutí , jako mít sex partnerce do ucha.*ua*

Děda se večer doma před spaním svléká a babička s hrůzou vidí, že mu ze zadnice čouhá rohlík.

Babka se ptá: Dědku, proč máš v tom zadku strčený rohlík?

Děda odpoví: Ale, byl jsem přece dopoledne u zubaře a ten mi řekl, abych nějaký čas jedl druhou stranou!

ASI TAK! *smich* Jaga.

17.04.14 08:10

Jago, :) :-D *smich* *haha*

hodnocení

0x

Já šel přímo na chíru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]