Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,mám několik dní bolest pod pravým žebrem jako spíš do boku né k pupku-střídavě méně,vubec,dost a do kola v ruzném pořadí.Moč mám asi 2 dny žlutou skoro jako citrón.Jo jo pujdu mudr.Neměl jste někdo také takový problém?Ať vím na co se mám připravit?Nemocnice se mě teď vubec nehodí
Děkuji
Játra...Žloutenka,nebo mohou být přetížená...
doplněno 16.04.14 20:53:Žlučník,žlučovody,žlučové kameny...
Dobrý den, správě říká Wamp, může jít o játra, za to má ode mě bod! Dále je tam slezina, ale můžeš Vás bolet také mezižeberní nerv. Mohu se zeptat, kolik je Vám let? Ta moč vůbec nemusí mít souvislost, nebudu se tu rozepisovat, může to být opravdu cokoliv, proto si zajděte k lékaři. Bez důkladného vyšetření se nedá určit, co to je, pouze to, co to být může.
doplněno 16.04.14 21:40:Pamatuju si na pacienta, který si ztěžoval na bolest v malíčku na ruce a po natočení EKG byl infarkt více než jasný...
doplněno 16.04.14 23:21:Isteron: Jéžiš...Díky za poopravení, psal to, když jsem usínal při učení. Díky
Všem moc díky zítra pujdu k tomu mudr. Ta žlutá moč jsem se dočetla na netu,že prý to dělá někdy i vitamín B?Muže být nedávno jsem si ho nasadila byla jsem ňáká unavená,ale ta bolest..?
A jsem žena je mi 52 let-bohužel...tak se budu zítra modlit
No můj amatérský odhad vypadá na žlučník, ale absolutně bez záruky, i když, nezačala jste užívat nějaký lék? Především bych ale chtěla reagovat na Vaši poslední větu... nemocnice se mi totiž taky nikdy nehodila a dnes vidím, že to byla chyba, mohla jsem si pár větších problémů ušetřit a poněkud si usnadnit život, nepřeháním. Tak zachovejte klid a rozvahu, hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.