Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevencia -Iridologie

Od: laurama* odpovědí: 8 změna:

Ahojte, už jsem co to četla o tomto vyšetření jménem Iridologie, ale zajímalo by mě osobní zkušenosti. Jak to probíhá, kde a u koho jste byli, co říkáte na výsledky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdysi, hodně dávno se mi takto koukal do oka jeden lékař. Měl takovou nějakou podivnou šablonu. Tenkrát mi říkal něco o trávení a zánětu močového ústrojí. Všecko bylo úplně, ale úplně vedle a já jsem s hrůzou čekala, kdy to příjde. Nepřišlo. Ani v jednom se netrefil. A tak dodnes nevím, jestli ta metoda je pouhopouhá blbost, magnet na naše peníze anebo ten člověk to vůbec neuměl. Asi obojí. Kde máte záruku, že to tak není, že nejdou jen po vaší peněžence? :-D Kdyby to bylo tak jednoduché, kolik diagnostiků by bylo bez práce?

lidus*

Mám zkušenost pouze s diagnostikou podle jazyka ale ani zde se netrefili a já byla lehčí o 600.

iz*
hodnocení

0x

Lauramo, vůbec se o tyto (n. podobné) "diagnostiky" nezajímejte. Je to jen další způsob, jak z lidí vytahat peníze. Před nějakou dobou tady na toto téma odpovídal Drejdl (lékař), ale nedaří se mi ten dotaz najít (třeba budete mít větší štěstí).

Je veliká škoda, že to Drejdl vzdal. Byl úžasný!

jitka17*
hodnocení

0x

asi jsem narazila na člověka, který se do toho vyzná, také jsem byla před nějakým časem na iridologii a se vším co mi řekl se trefil, že by náhoda? Každopádně pokud by ses na to dala, doporučuji Mudr.. Němce

simona888
hodnocení

pokud myslíme téhož z Vyškova, tak ten má mnoho ohlasů, setkala jsem se s jeho jménem již na několika diskusích, je na to odborník a má mnoho zkušenosti. Sama jsem na takovém vyšetření nebyla ale uvažuji o tom. Pokud by sis něco chtěla o něm přečíst tak iridologie.webnode.cz/... já už to mám nastudované :)

sandra33*
hodnocení

každý věří a spoléhá se na něco jiného, pro někoho to je šalamúnstvo a pro jiného velká věda. ale to ať každý posoudí sám. Já to mu věřím.

hodnocení

0x

Tak se konečně rozhodni, kdo jsi. Laurama, Sandra nebo Simona? Kapku schíza, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]