Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Havlíčkův Brod - Dětská psychiatrie

Od: 123456789* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v nejbližší době mám jet do Havlíčkova Brodu na dětské oddělení Psych. léčebny. Jedu tam kvůli problémům ve škole. Strašně se toho bojím. Nevíte někdo, jak to tam chodí? Jsou tam samostatné sprchy, můžu mít mobil nebo notebook, jsou tam samostatné vycházky, co se tam celý den dělá, můžu u sebe mít holítka, spreje,.. kolik je tam děcek a jestli to je nějak rozdělené apod.
Děkuji za každou informaci, moc to pro mě znamená :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x
Ahoj :) není jednodušší způsob,než si najít na stránkách nemocnice kontakt na to oddělení,zavolat tam nebo napsat email staniční sestře ;) hlavně se ničeho neboj!
123456789*
hodnocení

Bohužel tam nejspíš pojedu už zítra, takže na mail by mi nejspíš neodpověděli tak rychle. Kredit nemám, abych tam mohl zavolat a mamka tam nezavolá, když nezavolá ani mě (jsem teď v nemocnici). Ale děkuji za odpověď

jancak

nějaké informace+fotky

plhb.cz/...

plhb.cz/...

jancak

detskaduse.cz/... ---- stránky dětského oddělení PL Havlíčkův Brod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]