Nejste přihlášen/a.
Zdravím,máte někdo zkušenost s touto zahradní hadicí rozmýšlím se jestli si jí mám objednat-děkuji
doplněno 16.04.14 08:23:jejda obrázek se opravdu změnil puvodně tam byla hadice
děkuji za odpovědí objednávat jí nebudu starou mám také a zatím slouží hold jí budu smotávat vesele dál a jěště ušetřím -pěkný den
Na té stránce z odkazu byla původně hadice, ale jelikož je to stránka s názvem Tip dne, tak po půlnoci se to změnilo a je tam tip na něco jiného.
Jinak tam byl tip na tuto hadici.
Mám tuto hadici doma,používám ji na mytí auta a opravdu roztažnost funguje.Musí se s ní záchazet opatrněji.
zbytecne ale naprosto, mam tu 10-20let starou hadici uplne v pohode bez der, ale koupil jsem novou at se na to da trosku koukat ![]()
Taky jsem byl naprosto skeptický,než ji manželka koupila,ale nemusí se smotávat ,neláme se atd.Jak dlouho vydrží?Uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.