Nejste přihlášen/a.
Zdravím,máte někdo zkušenost s touto zahradní hadicí rozmýšlím se jestli si jí mám objednat-děkuji
doplněno 16.04.14 08:23:jejda obrázek se opravdu změnil puvodně tam byla hadice děkuji za odpovědí objednávat jí nebudu starou mám také a zatím slouží hold jí budu smotávat vesele dál a jěště ušetřím -pěkný den
Na té stránce z odkazu byla původně hadice, ale jelikož je to stránka s názvem Tip dne, tak po půlnoci se to změnilo a je tam tip na něco jiného.
Jinak tam byl tip na tuto hadici.
Mám tuto hadici doma,používám ji na mytí auta a opravdu roztažnost funguje.Musí se s ní záchazet opatrněji.
zbytecne ale naprosto, mam tu 10-20let starou hadici uplne v pohode bez der, ale koupil jsem novou at se na to da trosku koukat
Taky jsem byl naprosto skeptický,než ji manželka koupila,ale nemusí se smotávat ,neláme se atd.Jak dlouho vydrží?Uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.