Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
budu u sebe hostit mladšího bráchu, kterému je 16 let.
Jednak už mám v plánu ho vzít do ZOO, ale nic dalšího mě nenapadá.
Má rád auta, kola, pc hry, rybaření, různé atrakce.
Neměl by někdo nějaký nápad, co v Brně podniknout?
V 16ti do Zoo?To mně připadá dětinské,promiň...Zcela jistě ještě neviděl brněnskou přehradu,je tam nádherně.Nevím sice,zda tam už jezdí parníky,ale přesto-doporučuji-když má rád rybaření,tak proč nezkusit chytit večeři
No vida,plavební sezóna začala 12tého dubna brnenskaprehrada.cz/...
Já bych ZOO úplně nezavrhla a kupte si vstupenku co je u ní lístek na parník, spustili je na vodu minulý víkend, na hrad Veveří bych nešla tam toho vážně k vidění moc není ale pokud je tam na nádvoří akce (šermíři, sokolníci) stojí to za vidění. Anthropos i tam je toho hodně k vidění, já bych zrovna ty kosti na Kapůcíňáku nemusela, druhá kostnice je u Sv. Jakuba (vstupné dospělý 140Kč, to bych to raděj propila). Na Špilberku v barokní kapli je výstava angličáků-otevřeno do června, tuším od 10-17h., výstava medajlí je v Biskupském dvoře (Moravské muzeum), vila Tugendhat na Černopolní ale objednává se tam předem (omlouvám se všem fandům, jednou mi to stačilo, vůbec nechápu co je na tom baráku hezkého). 16ti letého kluka bych vzala do Olympie do multikina a na nákup, nebo třeba i do Vaňkovky, nevím jak se zavděčíté výletem po památkách. Večer divadlo?, no nevím ale třeba Husa na provázku nebo muzikál v Městském (Mrštíci na Lidické) by se mu mohla líbit. Jo a technické muzeum co už je tu zmíněné, je dobrý nápad, můžete se podívat co je zrovna na Výstavišti (Idet bývá v květnu ale myslím, že bude zas až 2015 a ten by kluka mohl zajímat) ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.