Nejste přihlášen/a.
Stýkam se s holkou (ji 21 mě 26 let) se kterou se znam léta. Od listopadu máme k sobě dost blízko. Společne dny jsou super ja to beru jako randění ale poslední týdny si nejsem vubec jistej jestli chci vztah. Nevím jestli je to tím že jsem dlouho předtím nemel vztah a zvykl jsem si být sam a nebo protože ma 3 leteho syna. Tento tyden jsem ji řekl že chci pauzu. Samozdřejmě se ji to vubec nelibilo a nechapala proč tak na jednou, ale nemužu jít do vztahu když si nejsem jistý že to chci. V patek sni chci mluvit a říct ji ne co v tom to smyslu "Miluju tě ale necitím se na to byt ve vztahu". Vím že jí to raní ale co ma jineho udělat?
Promiň,ale když někdo někoho opravdu miluje,tak s ním chce být stále-24 hodin denně.Pokud jsi na vážkách,tak ji nemiluješ!
Souhlasim s wamp, te divce z toho udelate v hlavě hokej.Nemůžete
říct miluji tě a přesto te nechci.Řekněte, že si nejste jisty, zda by to fungovalo, rozhodne ji neříkejte, ze je to kvůli jejímu synovi.Pokud se necítíte na to byt otcem cizimu diteti ,taktne vycouvejte, ale pozor. Muze se stát, ze než se rozmyslite, nebude volná a pak si budete rvát vlasy...Takže máte do patku o cem přemýšlet..
Já když to vezmu podle sebe, tak jakmile si uvědomím, že o tom pochybuji (a nejistota z tvého psaní přímo srší), dávám od toho ruce pryč, než abych někomu zbytečně ublížila. Jenže těžko radit druhejm kor když u tebe mám i takovou "fantazii", abys toho "předčasného ukončení" později nelitoval.. Přece jen se říká, že ve stáří spíše litujeme toho, co sme neudělali, než toho, co sme udělali. Každopádně, ať je to jakkoliv, goodluck!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.