Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Otázka je jasná. Jak to s nima máte Vy, přátelé?
Ahoj. Tak se taky přidám. Já mám rád, když si revajvlový kapely nehrajou na nějaké zlepšovatele originálů. Ty to mají hrát tak, jak to bylo tenkrát vymyšlený a jak se to většinou i hrálo. Sem fakt nepatří nějaká doplňková lidová tvořivost. Někdy mi i vadí, když originální kapela, nějakou skladbu nehraje tak, jak byla původně nahrána. Těžko snáším, když kapela vymazlenou studiovku, rozprasí na koncertu. A právě na koncertě se dost pozná, jak to kapela dokáže dobře zahrát.
Každoročně se účastním jednoho revivalfestu, a s klidným svědomím můžu říct, že naše revivaly InéKafé, Team, Iron Maiden nebo Judas Priest jsou někdy lepší, než originály. Takže za mě palec nahoru a snobské řeči, jak jsou revivaly trapné, jak zabíjí muziku a chodí na ně zoufalci, co nemají na lístek na originály, jdou mimo mě.
Ještě bych zmínil. Loni, jsem byl venku na jedněch Pražských Zeppelinech. Byli ti staříci docela věrní. I Rock And Roll od Foo Fighters na koncertě s ex Zeppelinama basákem Johnem Paulem Jonesem a kytarákem Jimmym Pagem byl skvělý. Ale, třeba vystoupení na El Courtu v r. 1975, zase s Rockecem nic moc. Slabota, žádná přesnost. Ale, dva roky před tím r. 1973 zase koncert, ten Rock And Roll vystřihli jak s partesu. I rok 1985 na Live Aid na stadionu ve Wembley stál za to. Jsem dost tolerantní, a když mi to trochu klesne, pustím si to lepší. A stejně je mám asi nejradši. Udělejte mi radost a napište mi, že je máte taky rádi. Dík. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.