Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

REVIVALy, jak je berete?

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Otázka je jasná. Jak to s nima máte Vy, přátelé?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jediny Revival co poslouchám je CCR- Creedence Clearwater Revival,ale Ti se tak jmenoval od začátku svého vzniku v prosinci 1967 do června 1972.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Tak se taky přidám. Já mám rád, když si revajvlový kapely nehrajou na nějaké zlepšovatele originálů. Ty to mají hrát tak, jak to bylo tenkrát vymyšlený a jak se to většinou i hrálo. Sem fakt nepatří nějaká doplňková lidová tvořivost. Někdy mi i vadí, když originální kapela, nějakou skladbu nehraje tak, jak byla původně nahrána. Těžko snáším, když kapela vymazlenou studiovku, rozprasí na koncertu. A právě na koncertě se dost pozná, jak to kapela dokáže dobře zahrát.

martinaa*
hodnocení

0x

Každoročně se účastním jednoho revivalfestu, a s klidným svědomím můžu říct, že naše revivaly InéKafé, Team, Iron Maiden nebo Judas Priest jsou někdy lepší, než originály. Takže za mě palec nahoru a snobské řeči, jak jsou revivaly trapné, jak zabíjí muziku a chodí na ně zoufalci, co nemají na lístek na originály, jdou mimo mě:).

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud to umi, tak je to moc super.

Chodím na koncerty, jinak neposlouchám.

humbucker*
hodnocení

Ještě bych zmínil. Loni, jsem byl venku na jedněch Pražských Zeppelinech. Byli ti staříci docela věrní. I Rock And Roll od Foo Fighters na koncertě s ex Zeppelinama basákem Johnem Paulem Jonesem a kytarákem Jimmym Pagem byl skvělý. Ale, třeba vystoupení na El Courtu v r. 1975, zase s Rockecem nic moc. Slabota, žádná přesnost. Ale, dva roky před tím r. 1973 zase koncert, ten Rock And Roll vystřihli jak s partesu. I rok 1985 na Live Aid na stadionu ve Wembley stál za to. Jsem dost tolerantní, a když mi to trochu klesne, pustím si to lepší. A stejně je mám asi nejradši. Udělejte mi radost a napište mi, že je máte taky rádi. Dík. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]