Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal - ebay, dx.com - Fio banka

Od: tanetka odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

měla bych dotaz, když jsem si objednávala zboží jak z ebaye, tak z dx.com, platila jsem kartou Fio, tak mi to zaúčtovalo navíc za transakci 20 Kč, když jsem si posléze objednala další věci, tak už mi to 20 Kč navíc nestrhlo, nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Všem moc děkuji za postřehy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po zaregistrovani platebni karty na Paypalu si na odzkouseni platby Paypal zarezervuje 1 dolar. Po par dnech je uvolnenej pro bezne pouziti.

tanetka
hodnocení

Jak to mám chápat, že je volnej pro běžné použití? Že se mi těch 20 Kč normálně vrátí nebo ne?

Presne, par dni ta castka bude blokovana pro platbu a pak blokace zmizi a ten dolar budes moct utratit za nanuk (treba).

tanetka
hodnocení

Ale mně jde o to, že jsem už tu kartu měla na paypalu registrovanou, nebyl problém, teď jsem poprvé platila na dx.com a strhlo mi to 20 Kč, když jsem už dříve tu kartu na paypal registrovanou měla.. to záleží taky na stránce, z které platím přes paypal?

20kč to není. Když jsem si založil paypal, tak mi strhli 50kč. Po prvním nákupu se potom vrátili.

tanetka
hodnocení

Mně to strhlo 20 Kč, přitom jsem platila ze stejného účtu, který jsem tam už měla vytvořený. Záleží asi, u jaké jsi banky. Ale jde mně o to, že když jsem tam už měla vytvořený účet s kartou, tak by mně to dalších 20 Kč strhávat nemělo.. Jak jsem psala, z ebaye mi to při 1. nákupu sebralo 20, potom už nic, dnes při 1. nákupu z dx.com taky 20.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]