Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fio banka - ebay-placení kartou

Od: tanetka odpovědí: 9 změna:

Zdravím, prosím, objednávala jsem si nějakou věc z ebaye, zaplatila jsem požadovanou částku kartou přes paypal a ještě se mi navíc zaúčtovalo 20 Kč, nevíte za co? Díky za info

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

paypal si účtuje peníze za převod...

tanetka
hodnocení

Objednala jsem si z tama už hodně věcí a jindy jsem 20 Kč platit nemusela... tak by mně zajímalo, kde je zádrhel..

hodnocení

0x

Lepší je si poslat peníze z fia na paypay převodem.

Je to ihned a zdarma.

doplněno 14.04.14 22:09:

ano je to zdarma.

dáte: top up -> top up account instantly -> vyberete banku FIO -> napíšete částku kterou chcete poslat -> souhlasím s pravidly -> dále -> log in with Paypal -> potvrdíte přihlášení -> dále -> a nakonec převedete peníze z fia na účet který se Vám zobrazil, nezapomeňte do poznámky napsat to jejich vygenerované číslo převodu.

Když to všechno uděláte, tak do 10minut máte peníze na paypal

tanetka
hodnocení

Můžu se zeptat, jaký je na to návod? Děkuji moc :) a opravdu je to zdarma?

Já platím na paypal normálně kartou a je to taky ihned a zdarma ;)

tanetka
hodnocení

No mně to sežralo navíc těch 20 Kč, ale když jsem si objednávala od jiného prodejce, tak mně to už 20 KČ nevzalo, nevím, čím to je, právě jsem to potřebovala zjistit, jestli se to odečte jen při prvním nákupu..

tanetka
hodnocení

Díky, příště to tak udělám :)

stirecek*
hodnocení

0x
Při první registraci na Paypal se ověřuje účet, zda existuje, proto si strhnou cca 1dolar pro ověření. Ale jsou tam i nějaké poplatky, proto je lepší, pokud možno, platit přímo.
tanetka
hodnocení

Ale já jsem tu kartu už měla na paypalu registrovanou, jsem si objednávala z dx.com poprvé, myslíte, že je to kvůli tomu? Protože když jsem si poprvé objednávala z ebaye, tak mi to strhlo 20 Kč, potom mi to už ale při dalších objednávkách 20 Kč nestrhlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]